Redactia.ro
Home » Monden » Lora și Ionuț Ghenu, nunta anului 2024. Detalii emoționante și momente memorabile de la petrecerea lor de vis

Lora și Ionuț Ghenu, nunta anului 2024. Detalii emoționante și momente memorabile de la petrecerea lor de vis

GALERIE FOTO (12)

Lora și Ionuț Ghenu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe 5 octombrie 2024, în cadrul unei ceremonii religioase emoționante, urmată de o petrecere de neuitat. După nouă ani de relație, cei doi au decis să-și facă jurămintele în fața celor dragi, iar evenimentul s-a transformat într-o adevărată sărbătoare a iubirii și bucuriei.

Cu un decor spectaculos, invitați de seamă și momente artistice unice, nunta lor a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului în lumea mondenă din România. Pentru Lora și Ionuț, această zi a marcat începutul unui nou capitol, plin de iubire și fericire.

Lora și Ionuț, mirii momentului

Lora și Ionuț Ghenu și-au spus „DA” pe 19 septembrie 2024, la starea civilă, dar adevăratul moment al emoțiilor a venit pe 5 octombrie, când și-au unit destinele religios, într-o biserică deosebită. Fericiți și emoționați, cei doi au făcut un pas important în relația lor, după aproape un deceniu împreună. Ceremonia a fost una restrânsă, dar plină de emoție, având alături familia, prietenii apropiați și colegii de breaslă. Petrecerea a avut loc într-o locație superbă din Snagov, unde cei 350 de invitați s-au bucurat de un adevărat spectacol de muzică și dans. Lora, cunoscută pentru energia și carisma sa, a strălucit la propriu și la figurat, iar Ionuț Ghenu, la fel de entuziast, a fost alături de ea la fiecare pas.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost dansul mirilor. Lora și Ionuț Ghenu au ales să deschidă seara pe ritmurile romantice ale piesei „Thinking Out Loud” de Ed Sheeran, un clasic al nunților moderne, conform informațiilor și imaginilor oferite de observatornews.ro. Mișcările lor grațioase au impresionat audiența, iar talentul Lorei ca dansatoare s-a văzut cu fiecare pas. Pentru dansul mirilor, Lora a ales să-și schimbe rochia voluminoasă de mireasă cu o ținută mai lejeră, care i-a permis să se miște liber și să impresioneze invitații cu o coregrafie elegantă. Fiica nașilor lor, Francis On My Mind, a fost cea care a interpretat live melodia pe care au dansat, adăugând un plus de emoție momentului. Lora a declarat ulterior că a fost extrem de încântată să fie acompaniată de Francis, pe care o cunoaște încă din copilărie și cu care are o legătură specială.

Atmosferă incendiară între artiști și invitați

După momentul dansului mirilor, petrecerea a continuat într-un ritm electrizant. Pe scenă au urcat artiști cunoscuți precum Zdob și Zdub, Connect-R, Viorica de la Clejani și Nicolae Botgros, care au menținut atmosfera în toi până dimineața. Invitații s-au bucurat de muzică live, dansuri și momente artistice de excepție. Printre cei care au luat parte la această zi specială s-au numărat și colegii de breaslă ai Lorei, cum ar fi Pepe, Amna, Jorge, Andreea Bănică și Adda, care nu doar că s-au distrat pe cinste, dar au fost și o prezență plină de energie pe ringul de dans.

Locația aleasă pentru eveniment a fost decorată cu flori albe, mov și roz, creând un cadru de vis pentru această zi specială. Atmosfera elegantă și romantică a fost completată de mesele invitaților, decorate cu flori în aceleași nuanțe delicate. Tortul mirilor a fost și el un element central al serii, decorat în tonuri de roz și alb, aducând un plus de rafinament întregului eveniment. Fiecare invitat a primit ca amintire o mărturie în formă de cheie sol, inscripționată cu numele mirilor și data căsătoriei, un detaliu simbolic care a reflectat pasiunea celor doi pentru muzică.

Lora, surpriza serii: „Bordeiaș, Bordei, Bordei”

Deși Lora declarase anterior că nu va cânta la propria nuntă, nu a putut rezista tentației de a împărți microfonul cu Viorica de la Clejani pentru câteva momente. Împreună, au cântat piesa „Bordeiaș, Bordei, Bordei”, spre deliciul invitaților, care au fost încântați să o vadă pe artistă în acțiune chiar la propria petrecere de nuntă. Acest moment neașteptat a adăugat un plus de farmec și autenticitate serii. Pentru Lora, ziua nunții a fost una dintre cele mai emoționante și fericite din viața ei. Artista a declarat cu lacrimi în ochi că această zi a fost cu adevărat specială, nu doar datorită organizării perfecte, ci și datorită oamenilor dragi care au fost prezenți alături de ea și de Ionuț.

„Cred că este cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Este superb totul, este superbă sala, oamenii, să vezi că mai intră cineva pe care tu-l iubeşti şi care a făcut poate eforturi să fie aici. Noi am organizat nunta într-un timp foarte scurt, am avut cred că trei luni la dispoziție, și totul a ieșit perfect.”, a spus Lora, vizibil emoționată.

„Cele mai mari emoții din viața mea”

La rândul său, Ionuț Ghenu a mărturisit că ziua nunții a fost pentru el una plină de emoții puternice. „Cele mai mari emoţii pe care le-am putut simţi vreodată în viaţa mea, emoţii frumoase, emoţii unice.”, a spus Ionuț, exprimându-și bucuria și recunoștința pentru acest moment unic din viața lui. Aceste declarații vin să confirme cât de specială a fost această zi pentru amândoi, marcând un nou început într-o relație care a trecut deja testul timpului.

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de aproape un deceniu, iar relația lor a fost întotdeauna una solidă, în ciuda provocărilor. Cei doi au reușit să își construiască un drum comun bazat pe încredere, respect și iubire, iar nunta lor a venit ca o încununare a tuturor acestor ani petrecuți împreună. Dragostea și devotamentul pe care și le-au arătat de-a lungul timpului au fost evidente și la nunta lor, iar invitații au fost martori la o poveste de iubire autentică, transpusă într-un eveniment memorabil.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: