Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, adevărul despre presupusa relație cu Nick Casciaro

Loredana Groza, adevărul despre presupusa relație cu Nick Casciaro

În ultimele săptămâni, legătura dintre Loredana Groza și Nick Casciaro a generat numeroase zvonuri. Deoarece cei doi au petrecut tot mai mult timp împreună, s-a crezut că sentimentele lor au evoluat. Artista a simțit să clarifice această situație, explicând ce se întâmplă în realitate între ea și câștigătorul de la „X Factor”.

Loredana Groza, adevărul despre presupusa relație cu Nick Casciaro

Nick Casciaro este câștigătorul „X Factor” din anul 2021, după ce a cucerit jurații și publicul cu vocea sa deosebită. Mentor i-a fost Loredana Groza, alături de care a avut ocazia ulterior să urce pe scenă. În perioada sărbătorilor de iarnă, cei doi au călătorit prin România și au realizat diferite spectacole, reușind să portretizeze o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi au alcătuit un cuplu perfect pe scenă, reușind să-i emoționeze pe cei din jurul lor. Chiar dacă nu au fost aproape de cei dragi de sărbători, s-au bucurat de aceste momente deosebite, iar chimia dintre ei i-a determinat pe mulți să creadă că au o relație.

Având în vedere acest lucru, Loredana a fost nevoită să explice ce se întâmplă, de fapt, între ea și câștigătorul „X Factor”. A negat că ar avea o relație, mărturisind că tot ceea ce fac pe scenă este cu scop artistic. Chimia dintre ei îi ajută să-și spună povestea, însă nu s-a pus niciodată problema de o altă legătură între ei, în afară de cea profesională.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza pentru un post TV.

Ce spune Nick Casciaro despre aceste zvonuri

La aceste supoziții a răspuns și Nick Casciaro, care a mărturisit că o vede pe Loredana Groza ca o figură maternă, care l-a călăuzit în ultimele luni. I-a fost adus și lui la cunoștință faptul că se discută despre o potențială relație între el și artistă, dar preferă să ignore aceste zvonuri.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.”, a adăugat Nick Casciaro.

Nick s-a întors recent în Italia, acolo unde se bucură de momente de liniște alături de familie și cei dragi. Iubita lui îi este și ea alături, iar artistul a mărturisit că-și dorește să o ia de soție. Cei doi au postat recent o fotografie în mediul online, în care par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: