Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, criticată dur de Dana Budeanu. „Ce este în neregulă cu tine?”

Loredana Groza, criticată dur de Dana Budeanu. „Ce este în neregulă cu tine?”

Loredana Groza rece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale, în care pare că se simte mai bine ca niciodată cu corpul său. Aparițiile sale din ultimele luni, precum și pozele din mediul online în ipostaze provocatoare, i-au atras critici din partea publicului, dar acum cea care s-a gândit „s-o ia la rost” este chiar Dana Budeanu. În stilul său caracteristic, criticul de modă și-a spus părerea despre ținutele și fotografiile Loredanei.

Loredana Groza, criticată dur de Dana Budeanu. „Ce este în neregulă cu tine?”

Loredana Groza s-a afirmat în România pentru talentul său muzical deosebit, dar și pentru nonconformismul de care a dat dovadă încă de la debutul său în industria muzicală. Este una dintre cei mai longevivi artiști din țara noastră, care încă reușesc să atragă atenția publicului prin melodiile și aparițiile lor.

Cântăreața reușește, la cei 51 de ani ai săi, să arate incredibil, motiv pentru care este foarte mândră de corpul său. Nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare și să-și expună corpul, dar acest gest nu a avut reacția așteptată din partea publicului. Oamenii au criticat-o dur, iar acum cea care a comentat ținutele și imaginile Loredanei a fost chiar Dana Budeanu.

În stilul său caracteristic, criticul de modă a încercat să-i explice Loredanei Groza că nu are nevoie de o asemenea expunere, mai ales că este recomandată în primul rând de vocea sa deosebită. Consideră că această tendință în rândul vedetelor din țara noastră de a afișa nuditate este exagerată, iar artista nu ar trebui să facă acest lucru.

Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, b!#i modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat b!#!$e . Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie…

Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată b!#!$e lui Adele?

O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b!#!$e , ț!#!e, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față.

Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana!’, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a lăudat-o pe Loredana Groza pentru cariera sa artistică

Dana Budeanu și-a continuat comentariul lăudând-o pe Loredana Groza pentru performanțele sale pe scenă. Conform declarațiilor sale, artista este una dintre cele mai bune voci din țara noastră, cu o capacitate deosebită să facă un show extraordinar.

Astfel, ea ar trebui să fie mult mai conștientă de talentul său și să renunțe la aceste apariții care nu fac decât să o înjosească. Dana este de părere că persoanele care-și expun corpul în acest fel nu fac altceva decât să se vândă, lucru neacceptabil pentru o artistă precum Loredana.

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, ț!#!e, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram.Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor.

Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț!#!e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum’, a mai spus Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: