Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, ipostază demnă de filme pentru adulți. Cum s-a lăsat fotografiată artista

Loredana Groza, ipostază demnă de filme pentru adulți. Cum s-a lăsat fotografiată artista

GALERIE FOTO (2)

Nu este un secret că Loredana Groza este una dintre cele mai talentate artiste de la noi, dar și una dintre cele mai frumoase doamne ale showbizului. De o bună bucată de timp Loredana Groza își suprinde fanii pe zi ce trece. Cântăreața a început nu de mult să apeleze la medici esteticieni pentru a arăta cât mai tânără. De această dată Lori nu a șocat printr-o nouă intervenție, ci prin o poză demnă de revistele pentru adulți.

Urmăritorii Loredanei Groza au luat foc la vederea fotografiei incediare. Cântăreața poartă doar un body negru, transparent din dantelă care mai, mai că îi lasă părțile intime la vedere. Lori a pus internetul pe jar având în cedere că fotografia a fost postată chiar de Ziua Copilului. Bineînțeles, ca de fiecare dată au existat și critici care au certat-o pentru ipostaza care a incins instagramul, dar mulți dintre fanii vedetei au felicitat-o pentru modeul în care se menține tânără, frumoasă și sexy.

Ca un copil rebel„, a scris Loredana în descrierea fotografiei.

Parca trebuia o poză din copilărie 😂”,”Când te maturizezi?”,”Cap ai, minte iti mai trebuie mamaie. Trist,ce pot învață copii„, au fost o mică parte dintre mesajele răutacioase primite din partea internauților.

sursa foto : instagram

Loredana Groza nu este la prima abatere. Cum a apărut blondina într-un club de fițe din București

Loredana a impresionat cu o ținută extrem de sexy, la un club din Capitală. Artista a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri și foarte mulați, o bluză cu un decolteu adânc și un sutien super hot care ieșea din bluzita decoltată și-i lăsa la vedere, pe jumătate, sânii voluptoși. De asemenea, Loredana Groza și-a făcut și o schimbare de look. Pentru ieșirea în oraș, Loredana Groza a ales să poarte un set de extensii extrem de lungi și un machiaj mai strident, care să-i pună în evidență trăsăturile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: