Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Loredana Groza într-un club din Capitală? Oamenii au rămas șocați

Cum a apărut Loredana Groza într-un club din Capitală? Oamenii au rămas șocați

Loredana Groza a apărut dezbrăcată într-un club din Capitală! Oamenii au rămas șocați

Loredana Groza face furori peste tot unde merge! Fiind una dintre vedetele cele mai sexy din România, artista atrage toate privirile pe unde își face apariția, mai ales că abordează ținute destul de sumare. 

Cum a apărut Loredana Groza într-un club din Capitală

Loredana Groza se află în cea mai bună formă și în ciuda tuturor criticilor venite din partea celor care spun că a exagerat cu operațiile estetice și cu transformările, vedeta se simte cum nu se poate mai bine. După ce s-au relaxat restricțiile, iar oamenii s-au pus din nou pe petrecut, cântăreața nu e ratat ocazia de a se afișa în toată splendoarea ei.. În acest weekend, Loredana a impresionat cu o ținută extrem de sexy, la un club din Capitală.

Artista a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri și foarte mulați, o bluză cu un decolteu adânc și un sutien super hot care ieșea din bluzita decoltată și-i lăsa la vedere, pe jumătate, sânii voluptoși. De asemenea, Loredana Groza și-a făcut și o schimbare de look. Pentru ieșirea în oraș, Loredana Groza a ales să poarte un set de extensii extrem de lungi și un machiaj mai strident, care să-i pună în evidență trăsăturile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza este atacată des în mediul online

Cu toate că este catalogată una dintre cele mai bune cântărețe din țară și arată foarte bine, Loredana Groza are parte și de critici și atacuri de la urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, transformările vedetei par să-i irite tot mai mult pe urmăritorii acesteia din social media.

La diverse fotografii pe care le postează pe Instagramul său, Loredana Groza primește o mulțime de comentarii răutăcioase din partea internauților, iar unii dintre ei chiar o jignesc pe artistă.

”Arăți de parcă ai filmat o scenă de film porno… / Mai bine te-ai duce la un videochat, nu mai pierde timpul aiurea/ Semeni perfect cu Loredana Chivu…bravos / Esti hidoasa rau … la varsta ta  / Oauuu ce sanii/ Doamne, ce face chirurgia estetică din om! Ce mult o să regretați schimbările astea!” , sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauți le-au lăsat, la postările Loredanei Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: