Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, cu sânul la vedere pe Internet! Artista s-a postat goală fără să-și dea seama. FOTO

Loredana Groza, cu sânul la vedere pe Internet! Artista s-a postat goală fără să-și dea seama. FOTO

GALERIE FOTO (2)

Loredana Groza șochează cu fiecare postare! De data aceasta, artista s-a postat goală fără să-și dea seama, cu sânul la vedere pe Internet! Atenție, urmează imagini interzise cardiacilor!

Loredana Groza este din ce în ce mai lipsită de inhibiții, iar ipostazele fierbinți sunt la ordinea zilei pe conturile de socializare ale artistei! Ce-i drept, are și cu ce se mândri la capitolul “forme”, însă iată că sunt momente în care poate încinge imaginația urmăritorilor ei și fără să vrea!

Loredana Groza, cu sânul la vedere pe Internet! S-a postat goală fără să-și dea seama

Cum pandemia a ținut pe loc industria muzicală, iată că Loredana Groza o ține numai în vacanțe exotice! Așa se face că artista postează pe rețelele de socializare imagini și filmulețe care te invită la “relaxare și visare”.

Însă Lori știe și cum să-și activeze fanii și își pune mai mereu în valoare formele apetisante. Face asta și fără să vrea, mai nou!

Totul a pornit după ce Loredana Groza a postat un story! Pe video-ul scurt se poate observa că vedeta se chinuie să deschidă o sticlă de șampanie fină, însă tricoul scurt pe care-l poartă se ridică, lăsând la vedere sânul artistei.

Și cum pare că nu și-a dat seama de ispravă, Loredana Groza zâmbește în continuare și reușește în cele din urmă să deschidă șampania pe care o toarnă în pahare. Însă spuma dă pe afară, iar vedeta se repede să o bea, pentru a nu curge pe masă.

Loredana Groza, criticată dur pentru piesa cu mai mulți maneliști

Loredana Groza a strânit un val uriaș de critici după ce a scos o melodie cu Vali Vijelie și mai mulți maneliști.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească şi pentru mine, de ce nu. (…) Mă simt blagoslovită. Şi această dragoste şi susţinere pe mine mă hrăneşte cel mai mult şi îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită. Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta, susține ea.

Artista spune că nici nu este vorba de o manea, ci de un nou stil.

„Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare.”, a explicat Loredana Groza, la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: