Redactia.ro
Home » Monden » Delia și Loredana Groza, sărut incendiar pe scena de la iUmor. Cum au reacționat internauții

Delia și Loredana Groza, sărut incendiar pe scena de la iUmor. Cum au reacționat internauții

GALERIE FOTO (3) Delia și Loredana Groza, sărut incendiar pe scena de la iUmor.

Delia și Loredana Groza, sărut incendiar pe scena de la iUmor. Deși s-a spus de nenumărate ori că între cele ar exista o rivalitate scenică, Delia și Loredana Groaza au demonstrat contrarirul. Însă au ales propriul lor mod să arate acest lucru. Blondinele s-au sărutat pe scena iUmor, spre surprinderea tuturor.

Delia și Loredana Groza, sărut incendiar pe scena de la iUmor. Cum au reacționat internauții

Delia și Loredana Groza, sărut incendiar pe scena de la iUmor. Fără doar și poate sunt unele dintre cele mai talentate și apreciate artiste din România. Milioane de români le ascultă piesele de ani de zile. Recent, Delia și Loredana Groaza au fost protagonistele unei scene incendiare la iUmor, după ce acestea au împărtășit un sărut pe gură în gața telespectatorilor. Atât juriul, cât și spectatorii au fost luați prin surprindere de moment.„Să zicem că Delia i-a furat sărutul lui Bendeac”, a comentat un internaut. „Trebuia să le pupe pe ambele el”, a răspuns un altul.

Telespectatorii au rămas cu gura căscată după ce au văzut un teaser din următoarea emisiune iUmor, unde îi va aștepta o nouă surpriză. Invitată în emisiune, Loredana Groaza va fi protagonista unui moment incendiar alături de Delia Matache. Ambele nonconformiste, blondinele au reușit să-i lase fără replică pe jurați. Delia s-a apropiat de Loredana și a prins-o de cap și a urmat un sărut neașteptat pe buze. Așadar, reacția pe care au avut-o Mihai Bendeac și Cheloo va putea fi văzută în următorul episod.

Delia si Loredana sarut patimas pe scena

Ce părere are Delia despre Loredana Groza

Mult timp s-a vehiculat că între cele două artiste ar exista o veche rivalitate, dar Lori și Delia au demonstrat contrariul. Cele două sunt colege la X Factor, iar Delia a declarat la un moment dat părerea sa despre celebra artistă. „Am avut până acum aproximativ două săptămâni în care am filmat pentru audițiile „X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești. Nu am avut niciodată altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar până când ne-am regăsit la „X Factor ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat. Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști”, mărturisea Delia.

Delia si Loredana Groza

De cealaltă parte, Loredana Groza a mărturisit ce părerea are ea despre colega sa, Delia, vorbind și despre rivalitatea dintre ele, dacă există. ”E mai mult mit decât adevăr, pentru că oamenilor le place să creeze rivalități, așa- zise competiții, dar nu cred că există competiție decât cu tine însuți. E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu.În momentul în care i-am scris și produs primul cântec și videoclip, și a apărut pentru prima oară în fața publicului în toată campania „Un calculator, o șansă în plus în viitor. Așa că, da, am avut mână bună, se pare”, a declarat Loredana Groza despre colaborarea cu Delia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: