Redactia.ro
Home » Monden » Delia i-a ”furat” piesa Andrei! Ce a spus acum soția lui Măruță despre întâmplare

Delia i-a ”furat” piesa Andrei! Ce a spus acum soția lui Măruță despre întâmplare

Delia i-a ”furat” piesa Andrei! Ce a spus acum soția lui Măruță despre întâmplare

Andra a dezvăluit că una din piesele de top ale Deliei a fost a ei înainte și că celebra cântăreața i-a ”furat” practic HIT-ul. Soția lui Cătălin Măruță a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Delia i-a ”furat” piesa Andrei

Andra este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Vocea ei este inconfundabilă și a reușit să se mențină în topul celor mai buni artiști din țară. Deși a avut multe piese care au mers la sufletul publicului au fost și câteva care nu au avut același succes.

Într-un podcast prezentat de Mihai Morar, Andra a povestit că înțelege acest proces în care uneori o piesă reușește, alteori nu, și că nu regretă nicidecum vreo melodie pe care a cântat-o. De asemenea, consideră că dacă o piesă nu este pentru ea și nu o simte, nu o va cântă și a dat și câteva exemple.

Soția lui Cătălin Măruță a povestit că i-au trecut prin mână mai multe demo-uri ale unor melodii pe care le-a refuzat din cauza faptului că nu le-a simțit ca fiind pentru ea. Aceste melodii au devenit HIT-uri pentru alte artistei din România, iar Andra a declarat că nu a deranjat-o deloc și că se bucură pentru ele. Una dintre ele este chiar melodia ”Pe aripi de vânt” cântată de Delia. Este chiar melodia care a relansat-o în industri în urmă cu câțiva ani.

”Dacă o melodie nu funcționează la fel de bine ca o altă melodie, nu pot să zic că regret că am lansat acel cântec. Sau dacă am avut un demo la o piesă, ceea ce mi s-a și întâmplat, și am considerat că acea melodie nu e pentru mine, la un moment dat, acea melodie a devenit number one la alt artist. Dacă a fost la mine și nu am simțit că este pentru mine, era clar că era destinată acelui artist. Am două melodii, una de la Jo (n.r melodia Cu un picior în rai) și încă una, ”Pe aripi de vânt” de la Delia. Mi-a plăcut melodia foarte mult, dar am zis că nu e pentru mine”, a declarat Andra la podcastg-ul lui Mihai Morar.

Un celebru cântăreț și-ar dori o aventură cu Andra

Un artist celebru din România a șocat prin răspunsul său la proba cu sosurile picante, de la emisiunea ”La Măruță”. El a dezvăluit că și-ar dori o aventură cu Andra. Cum soțul cântăreței era de față, Cătălin Măruță, a rămas surprins. Dar, artistul nu s-a lăsat intimidat de reacția lui Cătălin Măruță și a continuat. El a spus că îl poate înlocui chiar și pe managerul ei.

”Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”, a mai spus artistul.

Cel despre care este vorba, este Sorin Brotnei, fost membru în trupa Akcent. Inițial, Cătălin Măruță i-a dat replica: ”Deci faci d-astea”. Apoi însă,  a schimbat rapid subiectul.

Cătălin Măruță și Andra  s-au căsătorit în anul 2008. Ei au doi copii împreună, David și Eva Măruță, care sunt foarte activi în mediul online. Eva Măruță are chiar și un canal de youtube unde ne ține la curent cu detalii din viața ei și uimește prin vorbele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: