Redactia.ro
Home » Monden » Andra Măruță recunoaște totul după ce s-a spus că e gravidă: „Prea multă dragoste pentru persoana iubită…”

Andra Măruță recunoaște totul după ce s-a spus că e gravidă: „Prea multă dragoste pentru persoana iubită…”

Andra Măruță

Andra Măruță a împlinit duminică frumoasa vârstă de 34 de ani, motiv pentru care a organizat o petrecere acasă unde au participat rudele și câțiva apropiați.

Finul cuplului Măruță, Pepe a postat o fotografie în care apare împreună cu soția sa și Andra, iar un gest ciudat le-a atras atenția fanilor. Artistul îi ținea mâna pe burtă nașei lui, semn că aceasta ar fi însărcinată.

La scurt timp au apărut multe mesaje în care artista era întrebată dacă va aduce pe lume un al treilea copil. Ce le-a răspuns Andra oamenilor?

Andra Măruță recunoaște totul după ce s-a spus că e gravidă: „Prea multă dragoste pentru persoana iubită…”

Andra Măruță și-a sărbătorit ziua de naștere în compania familiei și a prietenilor apropiați. La petrecere au participat vedete din showbiz-ul românesc care s-au bucurat să fie alături de artistă când împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani.

Ei bine, s-a creat o confuzie în rândul publicului după ce Pepe a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apărea alături de soția sa Raluca și de Andra. Un gest șocant i-a pus pe gânduri pe urmăritorii acestuia.

Artistul i-a pus mâna pe burtă Andrei, ca și când aceasta ar fi „însărcinată”. De aici și până la a specula acest lucru nu a mai fost decât un pas. Internauții curioși, i-au trimis mesaj artistei pentru a afla dacă este adevărată această informație.

Andra le-a spus adevărul fanilor săi

În urmă cu câteva ore, Andra a publicat pe Facebook un story înh care îi cerea soțului ei, Cătălin Măruță să nu mai mănânce cartofi prăjiți pentru că se îngrasă. „Se zice ca prin simpatie sau prin multa dragoste te ingrasi pentru persoana iubita. Nu mai manca mai omule că mă îngraș, și zic oamenii aștia că sunt gravidă„, a spus ironic Andra. Deci, răspunsul la întrebarea fanilor este clar NU. Modul în care cântăreața a infirmat acest lucru a fost unul comic.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: