Redactia.ro
Home » Monden » Ce salarii au Andra și Cătălin Măruță. Care dintre cele două vedete PRO TV aduce mai mulți bani în casă

Ce salarii au Andra și Cătălin Măruță. Care dintre cele două vedete PRO TV aduce mai mulți bani în casă

Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul din din cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Amândoi sunt pe primul loc familia, cei doi copii David și Eva călcându-le deja pe urme. Dar Andra și Cătălin Măruță fac o echipă bună și pe plan profesional.

Ea este o cântăreață foarte apreciată în România, cu o carieră deosebită, plină de realizări atât în muzică cât și în televiziune, iar el e unul dintre cei mai populari prezentatori de televiziune. Făcând amândoi parte din lumea reflectoarelor deja de mulți ani, se pare că și banii pe care îi fac sunt pe măsură. Mai mulţi bani câştigă se pare Cătălin Măruţă, dar nu cu foarte mult peste soţia sa.

Câți bani face Cătălin Măruţă

Potrivit unor surse din apropierea anturajului, Cătălin Măruță ar încasa nu mai puțin de 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la Pro TV. Totuși, unele zvonuri anunță că salariul s-ar mai fi diminuat după ce „La Măruță” a fost mutată din prime time, potrivit Cancan. Dar Măruță își rotunjește veniturile prezentând diferite evenimente private, din care ar face în jur de 2.000 de euro.

Sumele amețitoare pe care le încasează Andra

Nici veniturile Andrei nu sunt de neglijat. Cântăreața ar câștiga aproximativ 8.000 – 10.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”, difuzată de același post de televiziune. Iar pentru serviciile de jurat oferite la o altă emisiune – „Vocea României Junior”, Andra primise o sumă similară.

La venituri se adaugă și tarifele pentru  concertele pe care le are în țară și străinătate, circa 6.000 de euro. Evident, soția lui Cătălin Măruță mai încasează bani și din reclamele pe care le face. În concluzie, familia Măruță are un venit lunar de 33.000 de euro.

Andra şi Cătălin Măruţă se iubesc ca-n prima zi

Andra şi Cătălin Măruţă sunt unul dintre cele mai îndrăgite şi mai frumoase cupluri din România. Cântăreaţa şi prezentatorul de televiziune sunt împreună de foarte mulţi ani, dar pasiunea dintre ei este la fel ca în prima zi. Andra şi Cătălin Măruţă şi-au unit destinele pe 23 august 2008. În 2011 a venit pe lume fiul lor, David, iar în 2015 li s-a născut fetița, Eva Maria.

 

View this post on Instagram

 

Pentru ca mereu ma intrebati de unde-mi iau eu energia, a venit momentul sa va spun secretul: din zambetele si râsetele lor! ♥️

A post shared by Andra (@andra) on

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: