Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani Andra, pe lângă concerte. Depășește cu mult veniturile lui Cătălin Măruță

Din ce face bani Andra, pe lângă concerte. Depășește cu mult veniturile lui Cătălin Măruță

Din ce face bani Andra, pe lângă concerte. Depășește cu mult veniturile lui Cătălin Măruță

Câți bani câștigă Andra Măruță din emisiunile la care participă și contracte de publicitate. Are venituri mai mari decât soțul ei, Cătălin Măruță? Rămâne de calculat, cert este că împreună, aduc în casă zeci de mii de euro lunar.

Este cunoscut faptul că, pe lângă familia frumoasă pe care o au, Andra și Cătălin Măruță au joburi foarte bănoase. Dar asta și pentru că nu fac doar un singur lucru! Banii Andrei, de exemplu, se adună din piesele pe care le lansează – drepturile muzicale, concerte, youtube, difuzări radio – dar și emisiunile la care participă și contractele de imagine pe care le semnează.

Se pare că, spun surse ziarelor tip tabloid, Andra ar încasa lunar între 8.000 – 10.000 de euro pentru emisiunea ”Românii au talent”. În contul ei mai intră încă minim 10.000 de euro pe lună pentru contractele de publicitate cu diferite branduri. Este cunoscut faptul că, pentru o reclamă la scutece, făcută în trecut, a primit nu mai puțin de 50.000, conform surselor CLICK.RO. Pentru altă reclamă, de această dată la condimente, a încasat 30.000 de euro.

Andra face bani buni din reclame. Zeci de mii de euro pentru contractul cu Garnier

Pe lângă reclamele de care am menționat, în prezent poți vedea la televizor reclama în care Andra promovează vopseaua Garnier. Andra colaborează cu acest brand de ani de zile și a devenit imaginea lor în România. Este clar că este iubită de public și că a adus vânzări considerabile pentru Garnier, care i-a mărit veniturile anual. Andra ia bani buni de la ei, chiar 80.000 de euro pe an, în 2020, conform playtech.ro.

Câți bani face Andra din YouTube

Conform unor informații din presă, pentru un concert, Andra câștigă 6.000 de euro. Însă veniturile din muzică nu se opresc aici. Pe platforma YouTube, melodiile Andrei sunt încărcate din anul 2010. Timp de 10 ani a strâns peste 1,5 milioane de urmăritori, care au adunat aproape 2 milioane de vizualizări. Astfel că, pe lună, Andra ar putea încasa între 500 și 1000 de dolari din YouTube. Dar nu banii primiți de la YouTube sunt importanți, ci cei pe care Andra îi ia de la diverse branduri pentru ca acestea să fie difuzate pe canalul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: