Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, surprinsă într-o ipostază inedită. Artista s-a dus să se roage la icoana Maicii Domnului

Loredana Groza, surprinsă într-o ipostază inedită. Artista s-a dus să se roage la icoana Maicii Domnului

GALERIE FOTO (6) Loredana Groza, surprinsă într-o ipostază inedită

Loredana Groza, surprinsă într-o ipostază inedită. Celebra actriță s-a filmat într-o postură total diferită. Blondina s-a pus în genunchi în fața icoanei Fecioarei Maria, azi fiind Nașterea Maicii Domnului. Cum au reacționat fanii

Loredana Groza, surprinsă într-o ipostază inedită. Artista s-a dus să se roage la icoana Maicii Domnului

Loredana Groza, surprinsă într-o ipostază inedită. Jurata de la X Factor a arătat publicului o latură a ei complet diferită. Deși aceasta și-a obișnuit fanii cu decolteurile sale incendiare, vedeta are și o parte total diferită. Astăzi este sărbătorită Nașterea Fecioarei Maria, iar cu această ocazie, Loredana Groza le-a arătat fanilor săi că este o persoană credincioasă.

Artista a postat un clip video pe rețelele de socializare în timp ce se ruga la icoana Maicii Domnului. De această dată, blondina nu a mai apărut îmbrăcată sumar, ci a ales o ținută cuviincioasă. Dacă la postările în care pozează sexy strânge mii de like-uri, această imagine dacă a adunat câteva sute de aprecieri. „La Mulți Ani Maria! Pentru Mama Noastră Divină!🙏🏻 #mothermary #prayer #divinemother #celebration #mylove”, a scris Loredana Groza în descrierea postării făcute pe contul său de Instagram. Vedeta a petrecut minunte bune în fața icoanei, rugându-se în mijlocul altarului.

Loredana Groza, despre operațiile estetice

În ultima perioadă, fizicul Loredanei Groza s-a schimbat complet, iar fanii acesteia încep să se întrebe dacă nu cumva artista a apelat la prea multe intervenții estetice. Loredana este una dintre cele mai iubite artiste din România. În vârstă de 51 de ani, cântăreața se afișează în ipostaze provocatoare în mediul online.

După ce internauții au criticat-o în nenumărate rânduri că ar fi apelat la operații estetice, Loredana a izbucnit. Blondina a spus că nu a făcut nicio intervenție estetică. „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit vedeta la Antena Stars.

Jurata de la X Factor a mărturisit că singurele trucuri la care apelează sunt tratamentele non-invazive, care o ajută să-și mențină pielea tânără.

Criticile nu s-au oprit aici pentru Loredana Groza. Cântăreața a lansat mai multe piese în colaborare cu numeroși maneliști, iar acest lucru i-a adus multe critici în mediul online. Printre cei nemulțumiți de decizia acesteia, s-a numărat și Horia Moculescu. “Nu ştiu dacă Loredana mai e sau nu o voce. Deocamdată, mi se pare mai degrabă absurdă şi comică”, a declarat Horia Moculescu.

Acesta este de părere că blondina a greșit când a ales să-și asocieze numele cu lumea manelelor. “Nu cred că avea nevoie de aceste încercări, din ultima perioadă de timp. Nu ştiu încă ce i-au adus, în plus, faţă de ceea ce avea deja. Ea e genul de artist care a mai încercat şi altceva. Ne amintim cu toţii de etapa aceea din viaţa sa profesională, cu ”Zaga, zaga”.Am speranţa că în muzică se va repeta aceeaşi ciclicitate care se întâlneşti şi în societate şi în viaţa de zi cu zi. Aşadar, într-o bună zi, melodia pură va reveni la modă. Chiar dacă va fi mai fistichie, mai dezbrăcată sau mai îmbrăcată, sigur va reveni!”, a sous acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: