Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Pastramă, dezvăluiri despre viața intimă a surorii ei. Ce spune despre Raluca Pastramă

Loredana Pastramă, dezvăluiri despre viața intimă a surorii ei. Ce spune despre Raluca Pastramă

Detalii șocante ies la iveală cu privire la soția lui Pepe, Raluca Pastramă. Sora Ralucăi a făcut dezvăluiri inedite din viața intimă a acesteia.

 

Ce a dezvăluit Loredana Pastramă

Cumnata lui Pepe a făcut dezvăluiri inedite despre viața intimă a surorii sale la doar câteva zile după ce Raluca a devenit soția lui Pepe. Loredana Pastramă a acuzat-o pe sora ei că nu s-a căsătorit de virgină așa cum spunea la început. Raluca Pastramă ar fi trecut prin două avorturi și, ulterior, a mers la medic pentru a-și coase himenul. Mai mult, Raluca ar fi întreținut relații sexuale de la vârsta de 18 ani.

Loredana Pastramă i-a adus surorii sale acuzații grave în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, potrivit click.ro, citat de cancan.ro.“Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a afirmat sora Ralucăi.

Raluca intră în scandal după scandal. Soția lui Pepe l-ar fi înșelat pe artist timp de mai bine de un an, după cum chiar acesta a mărturisit. Noi informații au ieșit la iveală în  divorțul dintre cei doi.

Toate acuzațiile vin după ce, în urmă cu câteva săptămâni, bruneta a mers într-o excursie la munte cu prietenii și a fost văzută în compania unui alt bărbat. Pepe a aflat despre acest lucru și nu a ezitat să reacționeze.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov, în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. (…)Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a declarat Pepe, potrivit wowbiz.ro.

Și apropiații artistului susțin că Raluca îl înșela. ”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a mărturisit un apropiat al artistului pentru PlayTech.ro.

Sursa citată a dezvăluit și faptul că Pepe își pregătește răzbunarea, după ce a primit amenințări și din partea familiei.

,,Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, a mai spus sursa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: