Redactia.ro
Home » Stil de viață » Loredana, șoferița de TIR, care vede totul roz de la volanul camionului. Cum a ajuns să facă această meserie: „Este inspirația mea”

Loredana, șoferița de TIR, care vede totul roz de la volanul camionului. Cum a ajuns să facă această meserie: „Este inspirația mea”

GALERIE FOTO (2)

Loredana are 28 de ani, este din România, dar locuiește în Marea Britanie. Acolo muncește zi de zi, să-și ducă la bun sfârșit visul. A devenit șoferiță pe TIR, așa cum a vrut dintotdeauna.

Povestea de viață a Loredanei, șoferița pe TIR

Loredana este șoferiță pe TIR în Marea Britanie, fiind adesea judecată de bărbați. Asta pentru că, spune ea, mulți bărbați sunt de părere că femeilor nu le stă bine la volanul unui camion. Ei bine, românca nu crede același lucru și ca drept dovadă este una dintre cele mai frumoase și ambițioase șoferițe pe TIR. Curajul și puterea ei sunt demne de apreciat.

Tânăra de 28 de ani este din Vulcan, Hunedoara, și a plecat în Marea Britanie acum multă vreme. A ales să-și urmeze visul și să se angajeze într-un domeniu, în care nu orice femeie are curajul să lucreze. Românca a povestit pentru presa străină că este înconjurată de prejudecăti din partea bărbaților, care i-ar spune că locul unei femei nu este la volanul unui TIR. Aceasta reușește să-i pună la punct pe toți și să le demonstreze că greșesc.

Deși îmi fac meseria cu responsabilitate, există șoferi de camion bărbați care mă judecă pentru felul în care arăt și pentru faptul că sunt femeie. Sunt oameni care spun că nu voi putea parca camionul în mod corespunzător sau că nu pot face treaba la fel de bine ca un bărbat. Când urc în cabină și încep să conduc, ei văd imediat de ce anume sunt în stare și își schimbă rapid părerea despre mine. Dar nu ar trebui să fiu nevoită să-mi demonstrez abilitățile, pentru a nu fi judecată pentru slujba mea.”, a spus Loredana, pentru DailyStar.

Loredana și-a urmat visul

Tânăra de 28 de ani a mai povestit, pentru sursa citată, faptul că și-a urmat visul din copilărie. Bunicul ei era șofer pe TIR, iar ea și-a petrecut copilăria alături de el. ”Bunicul meu a fost șofer de TIR în România și el este inspirația mea. Mi-am petrecut cea mai mare parte a copilăriei alături de el.”, a explicat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini