Redactia.ro
Home » Monden » Lorelei Bratu de la Asia Express, ținută îndrăzneață la gala premiilor Elle. Nu multe femei ar avea curajul să iasă așa din casă

Lorelei Bratu de la Asia Express, ținută îndrăzneață la gala premiilor Elle. Nu multe femei ar avea curajul să iasă așa din casă

Lorelei Bratu este una dintre concurentele preferate ale telespectatorilor din showul Asia Express. Frumoasa Lorelei face echipă cu Zarug. Lorelei Bratu este una dintre femeile care nu se sfiește să apară public cu ținute care mai de care mai îndrăznețe și să lase totul la vedere, cu toate că trupul ei nu este tocmai tras prin inel. La gala premiilor Elle, vedeta a apărut într-o ținută care a întors toate privirile.

Ce a purtat Lorelei Bratu la gala premiilor Elle

Lorelei Bratu a fost una dintre aparițiile cele mai controversate de la gala premiilor Elle. Ținuta ei a atras toate privirile. Lorelei Bratu a ales să poarte o salopeta transparentă care i-a lăsat la vedere aprope tot. Salopeta era formată dintr-un body negru și în rest era continuat de o pânză semi transparentă. Lorelei Bratu a publicat și ea o fotografie cu ținuta pe pagina ei de instagram unde a strâns mii de aprecieri din partea fanilor.


Cine este Lorelei Bratu

Lorelei Bratu este una dintre preferatele publicului din cadrul competiției Asia Express. Ea face echipă cu prietenul ei Zarug. Mulți s-au întrebat care este jobul vedetei și s-a aflat că ea este cel mai cunosc model plus size din România. Pe lângă cariera de model ea cochetează cu lumea internetului. Lorelei Bratu este influencer și are o companie de publicitate care se ocupă de crearea campaniilor publicitare a diferitor branduri.

Am fost întotdeauna catalogată drept fetița aia cu chip frumos, dar ce păcat că e cam grasă. Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată… Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată.„, a declarat Lorelei Bratu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: