Redactia.ro
Home » Știri » Loteria vizelor, ONLINE și FĂRĂ TAXE! Modificările anunțate pentru românii care vor să meargă în SUA:

Loteria vizelor, ONLINE și FĂRĂ TAXE! Modificările anunțate pentru românii care vor să meargă în SUA:

Loteria vizelor, ONLINE și FĂRĂ TAXE

Miercuri, 7 octombrie a început Loteria Vizelor, iar înscrierile se fac online și nu se percep taxe. În ultimii cinci peste 1.000 de vize au ajuns la românii care vor să locuiască în SUA. Programul de vize le-a oferit oamenilor din alte țări să emigreze în SUA.

Loteria vizelor, ONLINE și FĂRĂ TAXE! Modificările anunțate pentru românii care vor să meargă în SUA:

Autoritățile americane au anunțat că a început Loteria Vizelor, iar înscrierea se face exclusiv online și fără taxe. Nu se cere niciun ban până în momentul în care viza este procesată.
Conform ambasadei Statelor Unite ale Americii, în România formularele pot fi completate începând de la ora 19.00, ora României până vineri, 10 noiembrie

Acest program a fost lansat de Departamentul de Stat, fiind prezentată o nouă ediție a Loteriei Vizelor „Diversity Immigrant Visa DV-2020„. Începând de astăzi până pe 10 noiembrie, românii vor putea aplica pentru vize în SUA. Diversity Visa pune la dispoziție persoanelor din țările participante care îndeplinesc anumite cerințe simple, vize de rezidență permanentă pentru SUA.

Ce trebuie să facă cei care vor să aplice?

Anul trecut candidații au fost nevoiți să atașeze la dosar o poză recentă, fără ochelari. În cazul în care candidații folosesc aceeași poză utilizată la edițiile anterioare ale loteriei vizelor, aceștia vor fi descalificați. Cererile pot fi trimise exclusiv online, prin completarea unui formular prezent pe site-ul ambasadei SUA în România. Pentru aplicare, candidații nu vor plăti absolut niciun ban. Solicitările calificate vor fi selecționate în mod aleatoriu de un computer, iar câștigătorii vor fi anunțați online, anul viitor, în lun mai.

Cererea de înscriere necesită confirmarea unei adrese de email. Totodată, este important ca cei care participă la program să își tipărească pagina de confirmare trimisă online și să păstreze până la data de 30 septembrie 2020, deoarece numărul de confirmare unic este singura modalitate de a verifica dacă o cerere de participare a fost selecționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: