Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea, veşti proaste: de ce nu-l va convinge Iohannis pe Trump să renunțe la vizele pentru români

Mircea Badea, veşti proaste: de ce nu-l va convinge Iohannis pe Trump să renunțe la vizele pentru români

Klaus Iohannis va fi primit marţi, la Washington, de omologul său american, Donald Trump, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează în SUA.

Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis va sosi la Casa Albă la ora 14.00 (21,00 ora României), unde va fi întâmpinat de preşedintele SUA, Donald Trump, şi va semna în Cartea de Onoare.

Mircea Badea a explicat de ce nu-l va convinge președintele Klaus Iohannis pe Donald Trump să renunțe la vizele pentru români.

Nu cred că ne scapă de vize. Bun, poate ne surprinde într-un mod absolut miraculos, dar mi-e greu să cred. Donald Trump tot încearcă să țină lumea să nu mai intre în Statele Unite. Greu de crezut că în momentul în care tot încearcă să construiască un zid, ‘da mai stați, băi, și pe acasă’, să zică ‘hai, că pentru români, totuși, de acum înainte, fără vize’. Greu de crezut, nu imposibil. Nimic nu este imposibil. Dar, nu cred că de asta a fost invitat în SUA, ca să nu spun chemat, că sună urât și se interpretează”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Klaus Iohannis anunţa că doreşte să discute cu preşedintele Trump şi despre efectivele de militari americani din România, precizând că ţara noastră are posibilitatea de a găzdui mai mulţi militari din SUA.

Klaus Iohannis va reitera, cu acest prilej, invitaţia adresată lui Donald Trump de a vizita România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: