Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea, după informaţiile că oasele din pădure ar fi ale Alexandrei: „De ce să faci așa ceva?”

Mircea Badea, după informaţiile că oasele din pădure ar fi ale Alexandrei: „De ce să faci așa ceva?”

Surse apropiate anchetei de la Caracal susţin că rămășițele umane descoperite luni în pădurea indicată de Gheorghe Dincă ar fi ale Alexandrei, nepoata lui Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a spus că este fake news că o parte dintre oasele găsite în pădurea din Caracal, la indicația lui Gheorghe Dincă, ar fi tot ale Alexandrei Măceșanu. Acest lucru fusese declarat de surse apropiate experților care ar fi făcut teste ADN.

Mircea Badea a reacționat şi el, spunând că, de cele mai multe ori, jurnaliștii primesc aceste informații de la surse aproapiate anchetei, însă apare problema dacă acele surse sunt dezinformate sau acționează cu intenție.

La unele televiziuni treba asta cu „Breaking news”-urile nu e că a visat cineva, cineva chiar așa le-a spus respectivilor reporteri, doar că le-a spus greșit. Dar mă întreb de ce să faci așa ceva? În mod evident, când spun ei că au surse apropiate anchetei, chiar au sursele acelea, nu este o harneală. Dacă sursele le-au spus așa, ori acele surse au fost dezinformate, ori…. . Însă, întrebarea rămâne de ce să faci așa ceva?”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

DIICOT nu a primit niciun raport de expertiză, nici cel antropologic, nici cel al materialului genetic, pentru fragmentele osoase ridicate din pădurea de langă casa lui Gheorghe Dincă, a declarat, pentru Mediafax, Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: