Redactia.ro
Home » Știri » Alex Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cere audierea parlamentarilor de Olt, pentru a vedea legătura lor cu interlopii

Alex Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cere audierea parlamentarilor de Olt, pentru a vedea legătura lor cu interlopii

Alexandru Cumpănașu

Alex Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă de la Caracal, cere audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din județ.

Cumpănaşu îi suspectează pe oamenii politici că ar acoperi clanurile interlope.

#112vreausatraiesc.Dragi romani, astazi la ora 12.00 voi depune la Parchetul General o solicitare(parte a plangerii penale initiale) pentru audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet. Conform atributiilor, parlamentarii sunt reprezentantii cetatenilor si au obligatia ajutarii acestora dar si cunoasterii problemelor din circumsctiptie. Este IMPOSIBIL ca presa de la Bucuresti sa stie mai multe despre clanurile interlope din Olt decat cei care 2 zile pe saptamana au obligatia sa culeaga informatii despre orice probleme au cetatenii.

Este important de stabilit de catre anchetatori harta clanurilor interlope din judetul Olt in acest caz. Voi solicita si efectuarea de cercetari cu privire la posibila implicare a liderilor politici locali (membrii ai Parlamentului sau nu) in protejarea sau dezvoltarea acestor retele infractionale carora le-a cazut victima Alexandra si nu numai. De asemenea, voi solicita efectuarea de cercetari impreuna cu parchetul din Italia, Spania si Marea Britanie aatfel incat sa se verifice in ce masura Alexandra dar si alte fete din judetul Olt au cazut victime unor retele internationale de trafic de persoane. Voi solicita si lamuriri cu privire la procedura ce trebuie urmata pt a realiza expertiza internationala. Nu cred nici o secunda in povestea servita tot mai mult cu monstrul din Caracal care a actionat singur. Adevarul trebuie sa iasa la iveala!”, a scris unchiul Alexandrei Măceșanu pe Facebook.

Citiţi şi:

Detalii șocante despre ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu

Altfel, MAI a declarat, în raportul dispariției Alexandrei, care a ajuns și la CSAT, că ”deși comisarul șef Alexe Nicolae a insistat să se efectueze intrarea în locație, s-a lovit de refuzul procurorilor prezenți la fața locului”. Numai că ”la fața locului” n-a fost atunci nici un procuror.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: