Redactia.ro
Home » TV » Denise Rifai şi Mircea Badea, în război. Denise Rifai: „MirciulicăFaptăMică”. Mircea Badea: „Jihadista Miss Piggy”

Denise Rifai şi Mircea Badea, în război. Denise Rifai: „MirciulicăFaptăMică”. Mircea Badea: „Jihadista Miss Piggy”

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „Legile puterii”, de la Realitatea TV, şi Mircea Badea, jurnalistul Antena 3, au intrat din nou într-un război personal.

Denise Rifai şi Mircea Badea s-au „înţepat” reciproc de mai multe ori, în ultimii ani, dar se pare că dea această dată este mai serios. Se lasă cu plângeri la CNA şi chiar la Tribunal. Totul a început de la un comentariu a lui Mircea Badea, după ce a ascultat un pasaj din emisiunea în care Denise Rifai l-a avut invitat pe Moise Guran.

Citiţi şi:

Carmen Brumă, anunț șoc! De ce nu vrea să se căsătorească cu Mircea Badea?!

Eram în mașină și am dat drumul la postul de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Și jihadista, e una săraca… știți cum era Miss Piggy când era în crize maxime? Așa e aia. Jihadista Miss Piggy îl avea invitat pe Moise Guran. Zicea Guran „cutremurătorul” că la Timișoara nu există clanuri interlope că, alea sunt doar în zonele sărac„, a spus Mircea Badea, marți seară.

Denise Rifai nu a rămas datoare şi l-a atacat şi ea pe realizatorul emisiunii „În gura presei” acolo unde îl doare mai tare: la calităţile lui de luptător K1.

#MirciulicaFaptaMica, LOVESTE DIN NOU!

Daca nu i a mers in mod repetat cu motociclistul care l a batut de l a lesinat inca de la intrarea in ring, se consoleaza si el cu ce apuca… Asa ca, in mod Constant, ma trezesc improscata cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gandiri. Eu am incercat de mai multe ori sa l invit la mine in platou daca tot ii provoc atatea comentarii, dar Mirciulica fapta mica se simte in siguranta doar ascuns in spatele pupitrului lui, probabil ca sa nu I se vada …fapta Mica, asa ca m a refuzat de fiecare data.

In consecinta, o sa l invit la CNA, dupa mergem la tribunal si !!!! Intre timp!!! Daca Mirciulica, fapta mica, doreste o Mediere Amiabila, il astept Sambata – 10 August – in piata Victoriei!
Ca am auzit ca motociclistul e plecat la mare si n are de ce sa i fie frica!„, a postat Mircea Badea.

Denise Rifai şi Mircea Badea continuă, aşadar, războiul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: