Redactia.ro
Home » TV » Carmen Brumă, anunț șoc! De ce nu vrea să se căsătorească cu Mircea Badea?!

Carmen Brumă, anunț șoc! De ce nu vrea să se căsătorească cu Mircea Badea?!

Carmen Brumă, anunț șoc. De ce nu vrea să se căsătorească cu Mircea Badea?!

Chiar dacă formează unul dintre cele mai longevice cupluri de la noi, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au în plan să se căsătorească, iar motivul este unul bine întemeiat!

Carmen Brumă și Mircea Badea au devenit părinții unui băiețel în urmă cu cinci ani, și nici măcar acesta nu a reprezentat un motiv pentru ca cei doi să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Când vine vorba de căsătorie, Carmen, care are aproape 20 de ani de relație cu Mircea Badea, nu dă semne nici de frici și nici de nesiguranțe. Nici anii ce îi leagă, nici venirea pe lume a copilului, nici întrebările insistente ale celor din jur nu i-au făcut să meargă la altar.

Citește și:Mircea Badea, scandal cu Alex Dima: „Un ţâşti-bâşti de la Pro TV”

”Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același (râde). Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului‘, a declarat Carmen pentru revista Viva!.

Și alte cupluri celebre se iubesc ”fără acte” asemeni lui Mircea Badea și Carmen Brumă

Mihaela Rădulescu, gazda show-ului „Ferma”, l-a cunoscut, în 2014, pe celebrul Felix Baumgartner, pe care l-a intervievat pe teme sportive. Apoi, i-a devenit iubită. Vedeta a mărturisit de mai multe ori că îi este bine aşa, că nu mai vrea măritiş, că vrea să fie fericită, iubită şi preţuită. Nu mai crede în nişte hârtii! Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori – cu Bogdan Rădulescu (câteva luni, în 1989), cu Ştefan Bănică Jr. (1997-1999) şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), cu care are un fiu în vârstă de 14 ani, pe Ayan.

Nici Antonia (29 de ani) şi Alex Velea (34 de ani) nu fac pregătiri de nuntă. Cântăreaţa încă nu şi-a reglat conturile cu fostul ei soţ, italianul Vincenzo Castellano. “Mi se pare important să-i arăt afecţiune. Este un tată foarte bun şi se descurcă. Suntem foarte atraşi unul de altul. Ca să nu dăm în rutină, mai cumpăr lenjerie intimă nouă.

Nu sunt sexy în fiecare zi, am şi pijamalele flauşate. Eu mi-aş dori să fiu cu el până la adânci bătrâneţi. Pentru mine este un atu foarte mare faptul că mă face să râd. Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta. A venit natural şi eram pregătită să iubesc”, spunea Antonia.

Citește și: Ștefan Bănică este emoționat pentru că va deveni tată pentru a treia oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: