Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea, dezlănţuit la adresa lui Klaus Iohannis şi Victor Ponta

Mircea Badea, dezlănţuit la adresa lui Klaus Iohannis şi Victor Ponta

GALERIE FOTO (3)

Klaus Iohannis a participat, joi, la semnarea Acordului Politic Național, o ceremonie la care au luat parte partidele parlamentare din opoziție: PNL reprezentat de Ludovic Orban, USR de Dan Barna, Pro România de Victor Ponta și PMP de Eugen Tomac.

Klaus Iohannis a subliniat că este nevoie să se schimbe Constituția și legislația aferentă.

Iarăși și-au bătut joc de românii din diaspora, trebuie să revenim la o normalitate românescă, europeană, democratică, care se bazează pe respectarea statului de drept”, a spus, între altele, președintele. „Pentru a face aceste modificări, este nevoie de un altfel de parlament, dacă acum doi ani și jumătate nu prea exista alternativă, acum paradigma se schimbă, lucrăm la o alternativă. Românii pot avea încredere și pentru asta trebuie să meargă la vot”, a arătat Klaus Iohannis.

Mircea Badea crede că Ponta a fost pus la colţ

Mircea Badea a analizat, joi seară, pe pasa cu „Sinteza zilei”, fotografia zilei de joi, un instantaneu de la semnarea acordului politic inițiat de președintele Klaus Iohannis.

Alături de șeful statului apar liderul USR, Dan Barna, în stanga acestuia, liderul PNL, Ludovic Orban, în dreapta lui Klaus Iohannis, președintele PMP; Eugen Tomac și Victor Ponta, liderul Pro România, usor desprins de grup.

Uită-te la Ponta. Ponta zici că e pedepsit. Adică e pe sistemul ‘doamna profesoară, am fost și eu să ud buretele și acum am pus și creta acolo’. E un pic deoparte și stă cu mânuțele că parcă e în zidul de la fotbal să nu-i dea la ce a zis Năstase să i se numere. (…) Cred că i-au zis: băi, noi te băgăm, dar totuși mai încolo, adică nu e chiar cu băieții, e un echipaj de 4+1″, a spus Mircea Badea, la Antena3.

Viorica Dăncilă afirmă că n-a fost invitată

Viorica Dăncilă spune că nu a fost invitată la ceremonia de la Palatul Cotroceni de semnare a Acordului Politic Naţional, afirmând că, probabil, a fost luat în considerare declaraţia făcută despre acest pact. „Am spus că un pact presupune un consens din partea tuturor forţelor politice, este un proiect care poate fi amendat de către partidele politice (…) atâta timp cât amendamentele noastre nu se regăsesc în pact, nu avem de ce participa la semnarea acestui pact”, a declarat Dăncilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: