Redactia.ro
Home » Știri » Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva se deschide cu restricții de viteză și tonaj

Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva se deschide cu restricții de viteză și tonaj

Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva se deschide cu restricții de viteză și tonaj

Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva se deschide cu restricții de viteză și tonaj. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a transmis că începând de luni se deschide circulația publică și lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva. Însă circulația se va face cu restricții de viteză și tonaj.

Oficial: Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva se deschide cu restricții de viteză și tonaj

Ministrul Transporturilor a anunțat în debutul ședintei de guvern că începând de luni se deschide circulația publică și lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva.

Azi, CNAIR va da în trafic cei 21 de kilometri din lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, porțiunea dintre Ilia și Holdea”, a anunțat ministrul Transporturilor.

Lotul 3 va avea restricții de viteză de 80 km/h și de tonaj 7,5 tone. De asemenea, pentru acest lot, s-a semnat și contractul de deszăpezire,informează ministrul.

Lucian Bode a anunțat și care este stadiul lotului 2, unde sunt ultimii 13,6 kilometri din austrostrada care al lega Sibiul de Nădlac.

Se deschide lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva

Contractul pentru construcția tronsonului de autostradă între Ilia și Holdea a fost reziliat în luna august, deși compania realizase 99% din lucrări.

Ministrul TRansporturilor a precizat că de vina este calitatea proastă a lucrărilor. Spaniolii au declarat că lucrările sunt conforme, iar cei 21 kilometri de autostradă pot fi deschiși traficului.

Odată cu rezilierea contractului, Compania de Drumuri a renunțat și la garanția de patru ani oferită de constructor.

Secţiunea E din Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj – Deva este considerată cel mai complicat sector al autostrăzii din vestul ţării.

Problema „tunelurilor pentru urşi” a apărut de aproape un deceniu. Asociația Pro Infrastructura, care monitorizează stadiul lucrărilor, susținea în luna iulie, când a fost lansată o nouă licitație, că lucrările ar putea să nu fie finalizate până în 2023.

Citeste si:Curs valutar BNR 23 decembrie 2019. Ce valoare are astăzi moneda europeană

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: