Redactia.ro
Home » Sport » Lovitură grea pentru Simona Halep. Anunţ oficial de la WTA, decizia este definitivă!

Lovitură grea pentru Simona Halep. Anunţ oficial de la WTA, decizia este definitivă!

Simona Halep poate scăpa de suspendare. Cine îi poate schimba soarta sportivei, acuzată de dopaj

Lovitură grea pentru Simona Halep. Iată decizia definitivă WTA!

Lovitură grea pentru Simona Halep

Simona Halep este suspendată temporar după ce a fost depistată dopată la US Open, cu substanţa roxadustat care este pe lista de medicamente interzise în rândul sportivilor.

Fostul lider WTA n-a mai jucat în teren de la data de 29 august 2022 şi spera să revină cât mai curând. Cu toate acestea, Simona Halep a primit astăzi o veste rea din partea WTA. Sportiva nu a primit wild card și nu poate participa la Australian Open 2023 care se va desfășura în perioada 16-29 ianuarie 2023.

„Simona Halep va ieși din Top 10 WTA la începutul săptămânii viitoare și va coborî până pe locul 12 în ierarhia circuitului feminin. În plus, pentru absenţa de la Australian Open 2023 va pierde cele 240 de puncte câștigate anul trecut și va cădea şi mai mult în clasament”, potrivit România TV.

Tenismenele din România care participă la Australian Open 2023

Printre tenismenele din România care participă la Australian Open 2023, în perioada 16-29 ianuarie, se numără Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, iar Jaqueline Cristian și Patricia Țig vor lua startul în calificări.

Simona Halep, declarații despre procesul de dopaj

Simona Halep a ținut neapărat să le mulțumească, încă o dată, tuturor celor care sunt de partea ei în perioada gresa prin care trece datorită procesului de dopaj prin care trece:

„Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”, a scris sportiva pe rețelele sociale.

Sursa foto: Profimedia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: