Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu după divorț. Copiii vor locui cu tatăl lor? 

Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu după divorț. Copiii vor locui cu tatăl lor? 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău custodie

Claudia Pătrășcanu este fermă în decizia de a nu-și lăsa copiii în grija fostului soț. Aceasta este convinsă că micuții lor nu pot avea domiciliul la Gabi Bădălău, deoarece el are o viață activă și este deseori plecat de acasă. Bărbatul le-a spus deja celor mici că vor locui cu el. Iată tot ce a declarat vedeta!

Claudia Pătrășcanu îl demontează pe Gabi Bădălău care își dorește custodia copiilor

Claudia Pătrășcanu refuză să accepte dorința fostului soț, Gabi Bădălău de a primi custodia copiilor lor. Vedeta susține că acesta nu este pregătit de o astfel de responsabilitate, deoarece are o viață extrem de activă, fiind plecat în vacanțe, la petreceri și alte activități prin care ar fi nevoit să-și lase copiii singuri în casă. Totodată, artista consideră că nici familia lui Gabi Bădălău nu are timp de copiii lor, deoarece mama lui a recunoscut acest lucru:

„În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor? Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară”, ne-a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu: „El se răzbună, nu are nicio dorință de a sta cu copiii”

Vedeta consideră că fostul soț dorește să dețină custodia copiilor pentru a se răzbuna, dar este convinsă că dosarul ei este fără pată, iar judecătorii nu vor putea să-i acorde lui Gabi Bădălău custodia copiilor. Claudia Pătrășcanu susține că este o mamă responsabilă și implicată în viața copiilor lor, în comparație cu fostul soț care dacă ar primi ce-și dorește și-ar lăsa copiii pe mâna menajerelor sau a bunicilor, deoarece nu ar avea timp de ei:

„Atâta timp cât Gabi își dorește un domiciliu al copiilor, iar el nu are practic nicio dorință de a sta cu copiii nici măcar atunci când îi ia, de ce ai vrea să-i chinui, să nu mai stea cu mama?! Altă tevatură a lui și alt circ asta cu domiciliul. O dată iese pe post și spune că el dorește ca copiii să stea la mamă, altă dată spune că vrea domiciliul copiilor. Dezechilibrările astea ale lui și emoționale și de comportament pentru mine spun multe, iar eu nu cred că un judecător va putea să facă acest pas vreodată, să ia copiii de lângă o mamă ca mine.

Practic, la acest dosar nu există nimic care să ateste că eu nu sunt o mamă responsabilă, o mamă corectă, nu există. De ce ai vrea tu onorată instanță să iei copiii de lângă mamă și să-i dai unui tată care nici măcar 10 minute nu stă cu copiii, practic apare în poze și atât, îi lasă bunicilor și menajerelor. De ce vrei tu să faci asta, să chinui pe cine?! Să chinui doi copii, când Gabi ar putea să fie atât de înțelept, dar când ai răzbunare în suflet…practic, el nu se lasă până când nu se răzbună pe mine, dar el nu înțelege că răzbunarea asta nu e asupra mea, ci asupra copiilor și că nu mie îmi face răul suprem, deși și pe mine mă doare. Cum ar putea Gabi să doarmă pe pernă știind că ia acești doi copii de lângă mine ca mamă și știind că cei mici mereu îi zic lui că îi e dor de mine.

Copiii abia rezistă două zile acolo la Gabi, ei mereu vin și îmi spun că mi-a fost dor de tine. Mama e mamă, atunci asta sunt lucrurile pe care el nu le înțelege și de aceea ne și lungim atât. Eu cred că un judecător în situația de față, dacă ar fi cum aberează Gabi cu luatul copiilor și câte amenințări am primit pe această temă, un judecător poate să ia copiii de lângă o mamă doar dacă sunt găsite lucruri în neregulă, că altfel nu-mi explic”, a mai zis ea pentru sursa mai sus menționată.

Claudia Pătrășcanu: „Gabi n-ar mai trebuit să aibă timp de nimic, nici de vacanțe, nici de cluburi, nici de desfrâu și dezmăț”

Vedeta a mai explicat public faptul că a rămas șocată să afle că tatăl copiilor ei i-a anunțat pe micuți că trebuie să se pregătească să locuiască cu el:

„Gabi cunoaște foarte multe dedesubturi de ceea ce se va întâmpla în instanță. De exemplu, acum când am luat copiii de la el în weekend, cei mici mi-au zis că << Mami, de ce tati ne-a zis că doamna judecător va da cu ciocanul în masă și că noi vom sta mai mult la tati>>. Eu am fost șocată de ce mi-au zis copiii, nu știu de ce Gabi nu conștientizează că copiii sunt mari și vin și vorbesc. Nu mă interesează ce știe Gabi, dar eu știu că se pot lua copiii de lângă mamă și să-i transferi la domiciliul tatălui după trei ani de domiciliu la mamă doar dacă sunt nereguli, iar eu cred că nu se va întâmpla lucrul acesta, că de trei ani de când sunt pe sălile acelea mă îndoiesc că se va întâmpla asta. Sunt și eu mamă și n-aș suporta ideea, lucrurile nu rămân chiar așa, cred că atunci România va știi ce nu a știut până acum.

Gabi nu știe cum se schimba un scutec, el nu știe cum se simte copilul cu două ace în venă. Ca să poți să ai grijă de copii și să fi responsabil, atunci trebuie să fi trup și suflet lângă copii. Gabi n-ar mai trebuit să aibă timp de nimic, nici de vacanțe, nici de cluburi, nici de desfrâu și dezmăț, asta înseamnă să fi părinte. Ei sunt mici acum și au nevoie de atenție, iubire, și de timp. Eu cred că în trei ani de zile tot publicul larg nu m-a văzut vreo desfrânată, nu m-a văzut cu nimeni, nu mi-am neglijat copiii, eu sunt în banca mea, asta sunt eu, sunt un om și mi-am dorit acești copii. Când ți dorești Dumnezeu îi dă cu un scop, să-i creștem frumos, să-i prețuim”, a mai precizat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Claudia Pătrășcanu refuză să piardă custodia copiilor

Claudia Pătrășcanu susține că va merge până în pânzele albe pentru a câștiga procesul de custodie a copiilor. Totodată, vedeta nu înțelege de ce tatăl lor face atâtea presiuni, când în doar câțiva ani micuții vor alege singuri cu cine vor să locuiască:

„Eu n-am înțeles ce de atât de multă tevatură face băiatul asta cu domiciliul copiilor când practic mai au 2 ani, respectiv 4, și vor decide ei unde vor vrea să stea. Eu nu-i înțeleg crâncenarea și răzbunarea, nu-mi face mie rău. Pe copii n-ai cum să-i ți forțat niciodată, sunt convinsă că dacă vreo instanță ia niște copii de lângă un părinte, în situația mea, nu face bine, face un rău. Iar copiii vor crește, vor citi, se uită, știi cum fug înapoi, imediat! Apoi vor ajunge să-l urască pe celălalt părinte că de ce ai făcut asta. De aceea eu sunt un om foarte pașnic, liniștit și e posibil ca peste 4 ani copiii să aleagă ei, iar atunci ce vor alege ei pentru mine e lege, dar nu o instanță să ia copiii de lângă mamă și să-i dea unui tată, ca să ce? Tatăl nici nu are timp de ei, vrea doar să se răzbune pe mamă, că ce? Că nu l-am mai vrut? Nu l-am mai vrut! Ce să fac cu el?!.

Vreau să se liniștească și el, el nu știe ce vrea, nu știe ce spune, e o persoană foarte influențabilă de familie, prieteni, prieteni nu știu, că nu are prea mulți, dar eu cred că justiția nu e chiar atât de crudă. Până la urma urmei cred că orice judecător care ține un dosar trei ani de zile atât de mult, cred că îl convingi cumva că nu există nimic la dosar. Eu voi merge până în pânzele albe, orice s-ar întâmpla, ceva ce știu că nu îi avantajează pe cei mici, voi merge mai departe, nu voi face apel, voi merge la Mama și Copilul, la CEDO, în cazul în care se va întâmpla ceva ce nu-i avantajează pe cei mici. Trebuie să merg până în pânzele albe!”, a concluzionat vedeta pentru sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: