Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură pentru Radu Mazăre, aflat in arest. Mama lui s-a stins din viață

Lovitură pentru Radu Mazăre, aflat in arest. Mama lui s-a stins din viață

Conform surselor, Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit un infarct chiar a doua zi după ce s-a anunţat condamnarea cu executare pentru fiul său cel mic, Alexandru Mazăre.

Mama lui Radu Mazăre a murit

Vestea a fost publicată de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu chiar pe pagina personală de Facebook. 

Mama lui Radu Mazăre avea 81 de ani și a suferit de mai multe ori intervenții pe cord şi ar fi avut montat şi un stimulator cardiac.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. 

Sunt cu tine,umăr lângă umăr,urcăm muntele,până ce rămâne numai muntele. 

Drum ușor spre lumea fără dor,doamna Gabi!“ – este mesajul transmis de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe Facebook. 

Când vor avea loc funerariile 

„O sa o depunem mâine la Clares, lângă cimitirul central. Luni la ora 13.30 este slujba la Casa Mortuara, la 14.00 se pleacă de la Casa Mortuara către biserica Mamaia Sat, unde începe slujba la ora 15.00. Înmormântarea este la ora 16.00, la cimitirul Mamaia Sat”, au anunţat membrii familiei Mazăre

Alexandru Mazăre, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Alexandru Mazăre, fost deputat în mandatul 2004-2008 şi senator al României, între 2008 – 2012 şi 2012 – 2016.

„În dosarul campusului social Henri Coandă, fostul primar al Constanței, Radu Ştefan Mazăre, a fost acuzat de luare de mită şi de fals în declaraţii, iar fratele acestuia, fostul senator PSD Alexandru Mazăre, a fost acuzat de complicitate la luare de mită şi de fals în declaraţii”, potrivit Antena 3.

În cazul fostului edil al Constanței, Radu Mazăre, Curtea Supremă a decis încetarea procesului penal. În iunie 2018, aceeaşi instanţă i-a achitat pe ambii frați, fiind doar sancţionaţi cu o amendă penală în valoare de 5.000 de lei. La acea vreme, Alexandru Mazăre a fost achitat pentru complicitate la luare de mită, dar amendat pentru fals în declaraţii.

Astăzi, judecătorii ÎCCJ au decis să menţină achitarea în cazul lui Radu Mazăre, dar au decis ca fratelui său să i se  schimbe amenda penală cu închisoare cu executare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: