Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură pentru Războinici! Jorge va fi dat afară de la Survivor All Stars! Câți bani va încasa artistul pentru 8 săptămâni în Republica Dominicană

Lovitură pentru Războinici! Jorge va fi dat afară de la Survivor All Stars! Câți bani va încasa artistul pentru 8 săptămâni în Republica Dominicană

GALERIE FOTO (2)

Survivor All Stars, emisiunea fenomen care ține spectatorii lipiți de ecranele televizoarelor, a fost din nou scena unor evenimente neașteptate și pline de emoție. Printre acestea, descalificarea cântărețului Jorge a captat atenția tuturor. După un parcurs plin de provocări în Republica Dominicană, Jorge a fost nevoit să părăsească competiția, un ecou al experienței sale din sezonul anterior.

În episodul 24 al show-ului, difuzat pe 7 martie la Pro TV, momentul deciziei a fost anunțat de către Daniel Pavel, gazda emisiunii, chiar la începutul consiliului de nominalizare.

Jorge, eliminat de la Survivor

Așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut, Jorge a fost descalificat din cauza problemelor medicale, repetându-se astfel un scenariu neplăcut pentru el. Chiar dacă a sperat să părăsească competiția într-un mod diferit, destinul a avut alte planuri, accidentarea sa dictând finalul participării sale.

„Jorge, toate drumurile și traseele tale în Survivor România au însemnat, înseamnă și vor însemna enorm. Însă a mai avut loc un traseu, cel al documentelor tale medicale, cel al analizelor tale. Și, Jorge, având în vedere toate aceste analize, acum și aici, în acest consiliu tribal, Survivor România All Stars se încheie pentru tine. Pe considerente medicale.”, este anunțul lui Daniel Pavel.

La vestea descalificării, Jorge a avut o reacție de moment, dând ochii peste cap, un gest care probabil exprima dezamăgirea, dar și acceptarea situației. Accidentările și problemele de sănătate au fost o piedică majoră în calea sa către succesul în Survivor All Stars, o competiție care testează nu doar abilitățile fizice, ci și rezistența psihologică a concurenților.

„Simțeam că ceva nu este ok. Azi-noapte nu am putut să dorm din cauza genunchiului. În acest moment, un ochi râde, altul plânge. Jumătate din sufletul meu plânge, pentru că nu așa mă așteptam să plec de la Survivor. A doua oară! Tot după o accidentare. Mi se pare că Universul îmi zice: ‘Bă, băiatule, du-te acasă, că ești bătrân!’.”, a spus Jorge înainte de a părăsi competiția.

Câți bani va primi Jorge de la Pro TV

În ciuda retragerii premature din competiție, Jorge nu pleacă cu mâinile goale. Potrivit informațiilor obținute de CANCAN, cântărețul a fost remunerat cu impresionanta sumă de 6.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Având în vedere că a rezistat opt săptămâni înainte de a fi nevoit să părăsească show-ul, Jorge se întoarce acasă cu 48.000 de euro. Această sumă este cu atât mai impresionantă, având în vedere că mare parte din timpul petrecut în competiție a fost marcat de accidentările sale.

Plecarea lui Jorge din Survivor All Stars nu este doar o pierdere pentru el, ci și pentru show și pentru ceilalți concurenți. Prezența sa, charisma și determinarea adăugau dinamism competiției, iar absența sa va lăsa cu siguranță un gol. Pentru telespectatori, descalificarea lui Jorge aduce aminte de realitățile dure ale acestui show, unde, pe lângă strategii și alianțe, sănătatea fizică joacă un rol crucial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: