Redactia.ro
Home » Monden » Lovitura sub centura pentru Dorian Popa! Babs vrea sa îl uite definitiv. Ce gest a făcut bruneta imediat după despărțire

Lovitura sub centura pentru Dorian Popa! Babs vrea sa îl uite definitiv. Ce gest a făcut bruneta imediat după despărțire

Despărțirea dintre Babs și Dorian Popa pare să fie mai picantă decât s-ar crede. Este uimitor ce gest a putut să facă Claudia Iosif imediat după despărțirea de Dorian. Pare că bruneta vrea să le uite cu orice preț pe cel ce i-a fost alături timp de 11 ani.

Babs vrea să îl uite definitiv pe Dorian Popa

Un urmă cu 24 de ore Claudia Iosif a făcut public faptul că ea și Dorian Popa s-au despărțit oficial. Cei doi ar fi decis să o ia pe drumuri separate de aproape o lună. Conform celor de la cancan.ro bruneta ar cam vrea să se răzbune pe fostul iubit și să șteargă orice urmă sau lucru ce îi aduce aminte de el. În presă au apărut informații potrivit cărora Claudia Iosif ar fi pus deja la vânzare mașina pe care a primit-o cadou de la Dorian Popa în urmă cu câțiva ani. Prețul de vânzare al bolidului de lux ar fi 40000 €.

Surse din presa susțin că ruptura nu a fost una bruscă, ci a intervenit în timp, deoarece Dorian lipsa destul de mult de acasă prin prisma colaborărilor sale în toată țara și nu numai. Pare că focul iubirii dintre cei doi s-ar fi stins de mai demult doar că au tot amânat să facă acest pas.

Babs a făcut o schimbare majoră și a ținut să împărtășească asta cu internauții

Se spune că femeile obișnuiesc să-și schimbe culoarea părului imediat după o despărțire, ca simbol al unei noi începuturi. Babs nu face excepție și a făcut acest pas, împărtășindu-l cu urmăritorii ei online. Ea a postat o fotografie cu noul ei aspect, revenind la culoarea brunet. „Cumva, mereu mă întorc la negru„, a scris ea în descrierea postării.

În plus, proaspăta brunetă a lăsat să se înțeleagă că, odată cu plecarea din căminul conjugal cu Dorian Popa, a lăsat în urmă și două pisici, care se pare că acum sunt în grija fostei iubite a artistului. Este posibil ca Dorian să simtă lipsa celor două feline, deoarece, conform imaginilor postate pe rețelele sociale în trecut, era foarte apropiat de ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: