Redactia.ro
Home » Știri » Lucian Bode ar vrea să numească o personalitate TV într-o funcție importantă în PNL. Despre ce e vorba

Lucian Bode ar vrea să numească o personalitate TV într-o funcție importantă în PNL. Despre ce e vorba

Lucian Bode, după votul împotriva aderării României la Schengen: „Rusia e pe cale să se bucure de o nedreptate făcută țării noastre"

Au apărut informații în presă despre o posibilă intenție a ministrului de Interne, Lucian Bode, care e și secretarul general al PNL, să numească într-o funcție importantă o personalitate TV. Iată despre ce ar fi vorba.

Lucian Bode ar vrea să numească o personalitate TV într-o funcție importantă în PNL. Despre ce e vorba

Jurnaliștii de la Gândul au lansat în exclusivitate informația cum că Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL, ar urma să facă o mișcare „ieșită din tipare”. Concret, acesta ar vrea să numească o vedetă de la un post de televiziune de știri ca secretar general adjunct în PNL, care ar urma să aibă sarcini cu precădere în zona de comunicare.

Respectiva „vedetă TV” ar fi pe fără angajament de ceva vreme și este apropiată de ministru. De aici, probabil, pleacă și inițiativa, au scris jurnaliștii sursei mai sus menționate.

Jurnalistul Rareș Bogdan, un alt exemplu: de la TV, în PNL

Deși o vreme a susținut sus și tare că nu va intra în politică, jurnalistul Rareș Bogdan a demonstrat că nu e bine să spui niciodată „niciodată”.

Rareș Bogdan: „Nu candidez la nimic, nu vă fie teamă de bugetele pe care le aveţi de încasat de la Primăria Generală, pentru  că nu am treabă cu primăria, eu fac doar dezvăluiri de presă, emisiuni de televiziune şi atât. Nu intru în politică, nu intru în administraţie, liniştiţi-vă!”, a spus el la un moment dat.

În 2019, lucrurile se schimbau. După ce a activat în televiziune aproape 15 ani, Rareș Bogdan ieșea de pe sticlă de la Realitatea TV, unde modera emisiunea Jocuri de putere, și devenea, oficial, candidatul PNL pentru alegerile Europarlamentare. Calitatea de candidat este incompatibilă cu cea de moderator de televiziune, potrivit reglementărilor audiovizuale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: