Redactia.ro
Home » Sport » Lucian Bute de la Campionatul Mondial la succesul imobiliar în Canada

Lucian Bute de la Campionatul Mondial la succesul imobiliar în Canada

Lucian Bute a vorbit despre viața din Canada.

Lucian Bute, cunoscut în lumea boxului ca fost campion mondial IBF la supermijlocie, și-a transformat succesul sportiv într-o poveste de succes antreprenorial în Canada, alături de soția sa, Elena. Într-un interviu din vara anului 2023, Bute a dezvăluit cum a reușit să investească milioanele câștigate din box într-un business imobiliar profitabil.

Viața lui Bute în Canada

După o carieră strălucitoare în box, cu 32 de victorii din 37 de meciuri, dintre care 25 prin KO, Bute a decis să se retragă în 2019 și să se mute în Canada. Aici, împreună cu soția sa Elena și copiii lor, a ales să-și investească câștigurile în imobiliare. Locuind acum în Montreal, Bute și familia sa au devenit cetățeni canadieni, bucurându-se de toate avantajele pe care această țară le oferă.

„Am businessul meu. Am investit banii câștigați în imobilare. Mi-am luat câteva apartamente pe care le închiriez,” a explicat Bute în interviu. Gestionarea acestor proprietăți este o afacere de familie, Lucian și Elena lucrând împreună pentru a asigura succesul investițiilor lor. Interesant este că afacerea lor nu a fost afectată de pandemia globală, ci din contră, a cunoscut o creștere a cererilor de închiriere, stabilizând astfel veniturile familiei în aceste vremuri nesigure.

Bute și soția sa au avut discuții serioase despre viitorul lor și al copiilor lor înainte de retragerea din box. „Am avut discuții pe tema asta cu soția înainte de a mă retrage. Ne-am așezat la masă. „Ce facem? Ne întoarcem, nu ne întoarcem?” Dar, la final, au decis că interesul copiilor lor și oportunitățile oferite de Canada sunt prioritare.

Bute are o carieră de invidiat

Bute și-a apărat de 10 ori centura mondială IBF, având 9 apărări cu succes. A fost campion mondial timp de aproape 5 ani, un parcurs impresionant care a culminat cu decernarea Ordinului „Meritul Sportiv”, clasa I, în noiembrie 2007.

Povestea lui Lucian Bute este una despre transformare și succes. De la un campion mondial respectat în ringul de box, la un antreprenor de succes în domeniul imobiliar, Bute demonstrează cum determinarea, viziunea și munca grea pot duce la succes în orice domeniu. Investiția sa în imobiliare în Canada nu doar că i-a asigurat un venit stabil, dar a și creat un viitor sigur pentru familia sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: