Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Mândruță îi cere ajutorul lui Tzanca Uraganu. Jurnalistul i-a șocat pe internauți

Lucian Mândruță îi cere ajutorul lui Tzanca Uraganu. Jurnalistul i-a șocat pe internauți

GALERIE FOTO (4) Lucian Mândruță îi cere ajutorul lui Tzanca Uraganu

Lucian Mândruță îi cere ajutorul lui Tzanca Uraganu. Fostul prezentator a reușit să capteze din nou atenția internauților, după ce i-a transmis un mesaj manelistului Tzanca Uraganu pe Facebook. Spre surprinderea tuturor, Lucian Mândruță îl roagă pe artist să ia atitudine în combaterea pandemiei de coronavirus.

Lucian Mândruță îi cere ajutorul lui Tzanca Uraganu. Jurnalistul i-a șocat pe internauți

Lucian Mândruță îi cere ajutorul lui Tzanca Uraganu. Jurnalistul i-a șocat pe urmăritorii săi după ce a postat un mesaj surprinzător pe Facebook. Lucian Mândruță i-a cerut ajutorul lui Tzanca Uraganu pentru a ajuta la combaterea pandemiei de coronavirus. Mai exact, fostul prezentator l-a rugat pe Tzanca să se folosească de popularitatea sa și de faima pe care o are în mediul online pentru a-i convinge pe români să participe la campania de vaccinare.

„In atentia dlui Tzanca Uraganu. „Apel public:
Buna ziua. Nu ma cunoasteti, nu va cunosc, dar am retinut din trendingul de pe youtube ca sunteti capabil sa ajungeti la 1 milion de oameni in 24 de ore.
Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritatile nu mai stiu cum sa le ocupe, n-au campanie, mai zic din cand in cand la televizor sa ne vaccinam, da’ fara vlaga. N-au muschi la limba”, a scris Lucian Mândruță.

Mai mult, jurnalistul a compus și câteva versuri pentru o melofie care ar putea deveni maneaua oficială a campaniei de vaccinare.

„Ce vreau sa va rog:
Nu vreti sa va ocupati dvs, domnu’ Uraganu?
Nu e greu. Aveti autoritate, inteleg ca si dl. Selly va asculta. Faceti, dom’le o manea! Ceva simplu. Nu vreau sa va dau sugestii, da’ am inceput aici ceva:
„Am seringa, am valoare,
si nici mana nu ma doare
daca-i moca vaccinare
la la la la la la la….”
Acum stiu ca puteti mai bine, da’ am zis sa dau doar directia.
N-avem buget, nu lipim pe frunte nici macar o suta de euro, dar luati-o ca pe o cerere onesta, serioasa, reala, catre cetateanul Tzanca.
Ar fi un frumos gest civic.
In fond, cred ca si dvs vreti sa inceapa nuntile mai devreme, nu?
Multumesc,.
Al dumneavoastra, Lucian Mindruta”, așa sună mesajul lui Lucian Mîndruță de pe Facebook.

Tzanca Uraganu are o nouă iubită

Se pare că Tzanca Uraganu a depășit toate probleme amoroase și le-a uitat complet pe cele două femei din viața sa, Lambada și Mădălina Miu. Artistul și-a făcut o nouă relație alături de o brunetă focoasă. Mai mult, manelistul a cerut-o în căsătorie,ceea ce înseamnă că relația dintre cei doi e destul de serioasă. Tzanca Uraganu s-a afișat cu noua sa iubită pe rețelele de socialozare. Alina Stoican, alias Marymar este noua iubita a artistului. Bruneta este make-up cunoscut în lumea mondenă. Aceasta a postat mai multe imagini în care aparel un inel de diamant, cu descrierea ”Yes”. Ulterior, Alina a postat și o fotografie în care se află în brațele manelistului.

Tzanca are o serie de antecedente în ceea ce privește violența în cuplu. În mediul online, a circulat poze cu Lambada, femeia care i-a dărutit o fetiță, în care era desfigurată. Se pare că Mădălina Miu ar fi fost cea care și-ar fi dorit agresarea Lambadei, pentru a se despărțit de manelist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: