Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Mîndruță a renunțat total la alcool: „Mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool”

Lucian Mîndruță a renunțat total la alcool: „Mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool”

Lucian Mandruta

Lucian Mîndruță, fostul prezentator de la Observator, a dezvăluit într-o postare pe pagina lui personală de Facebook că a renunțat să mai consume alcool de aproape 8 ani.

Lucian Mîndruță, departe de alcool de aproximativ 8 ani

Jurnalistul a explicat care a fost exact motivul pentru care a luat această decizie într-un mod atât de drastic. Au trecut aproximativ 8 ani de când acesta nu a mai gustat nici măcar o gură de acool. Acesta nu a simțit nevoia să bea nici măcar la petreceri sau sărbători. Lucian Mîndruță a mărturisit că și-a văzut tatăl murind din cauza unei boli legate de consumul de alcool și acest lucru l-a determinat să renunțe total la acest tip de viciu.

Lucian Mîndruță: „Nu mai beau alcool deloc”

Omul de televiziune declară că în timp a realizat că există mai multe avantaje pentru cei care decid să stea departe de alcool:

„De vreo 7-8 ani nu mai beau alcool deloc. Cu nicio ocazie, niciodată. N-a fost o chestie legată de vreo problemă personală. Doar că mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool și mi-am zis că asta nu trebuie să mi se întâmple și mie.

La început a fost greu, mai ales la mesele de sărbători, la petreceri… și mai ales pentru că alternativele erau puține. Azi, berea fără alcool a ajuns o opțiune decentă, nu mai e sucul acela acidulat și dulce de la început. Are chiar gust de bere, așa cum mi-o aduc aminte.”

Lucian Mîndruță: „Tot mai mulți oameni în toată lumea renunță la alcool”

Lucian Mîndruță a explicat pe pagina personală de Facebook efectele positive pe care le are luciditatea și cât de important este un stil de viață sănătos:

„Azi, citind un articol, am descoperit că nu sunt singurul în situația asta: tot mai mulți oameni în toată lumea renunță la alcool. Poate pentru că studiile de ultimă oră spun că nu există o cantitate „sănătoasă” – da, nici celebrul pahar pe zi nu e bun pentru inimă. Dar și poate pentru că viața e scurtă și merită s-o trăim cu luciditate? Nu știu. Știu că nu mai simt că pierd ceva. Ba din contră: câștig ore bune de muncă în fiecare săptămână! Nu mai zic că nu mai există mahmureală… Ceea ce vă doresc și vouă!”, a scris Lucian Mîndruță pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: