Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Viziru a fost externat. Zilele petrecute în spital au fost terifiante pentru el: „Mi-era frică să adorm…”

Lucian Viziru a fost externat. Zilele petrecute în spital au fost terifiante pentru el: „Mi-era frică să adorm…”

Lucian Viziru a trecut prin momente foarte dificile, după ce a ajuns de urgență la spital. Fostul actor a avut nevoie de îngrijiri medicale în cel mai scurt timp, deoarece era suspect de infarct. A petrecut câteva zile în spital, iar acum se simte mai bine și a oferit câteva declarații legate de starea sa de sănătate. 

Lucian Viziru a fost externat. Zilele petrecute în spital au fost terifiante pentru el

Începutul anului 2022 a fost unul plin de incidente neplăcute pentru Lucian Viziru, care și-a petrecut primele zile ale lunii ianuarie în spital. S-a confruntat cu dureri în capul pieptului, care radiau și spre alte zone ale corpului, așadar medicii au decis că are nevoie de supraveghere permanentă. L-au internat în spital, iar experiența lui a fost una aproape de coșmar. De vină nu au fost condițiile instituției sau personalul care se ocupa de el, ci mai degrabă propria minte.

După ce a fost externat, Lucian și-a dorit să împărtășească cu oamenii dragi lui aceste întâmplări. Este în afara oricărui risc și se simte mult mai bine, dar încă resimte efectele vizitei sale la spital. A fost internat la Terapie Intensivă, iar cadrele medicale i-au acordat o atenție deosebită. Din păcate, mediul în care se afla nu i-a făcut deloc bine fostului actor, deoarece abia a reușit să doarmă și avea atacuri de panică.

„Se poate să fi fost un infarct, o miocardită sau o angină. Au început dureri în capul pieptului, durerea se ducea pe brațul stânga jos. Am aflat că ăsta este semn de infarct ulterior. M-am dus lal spitalul de Urgență unde am fost tratat foarte bine. A fost dureros. Când enzimele au ieșit pozitive am făcut pe mine, la figurat. M-au băgat într-un salon de Terapie Intensivă unde eram monitorizat în permanență, au început atacurile de panică. Mi-era frică să adorm. Înainte de sarbatori, am mâncat și am băut ca porcul. Ultimele patru luni au fost grele, am stat fără Ema”, a povestit Lucian Viziru.

Ema, soția lui Lucian Viziru, a avut mare grijă de el

Printre singurele bucurii ale lui Lucian din aceste zile s-au numărat telefonul și laptopul care i-au ținut companie, dar și mâncarea pregătită cu multă dragoste de șoția sa. Medicii l-au atenționat să aibă mare grijă la dieta sa, așa că Ema a făcut tot posibilul să-i gătească mâncare cât mai gustoasă.

Recunoscător, a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online cu ce preparate l-a răsfățat soția sa. Printre acestea s-au numărat supa de legume, mămăliga cu brânză și alte alimente ușoare, care să-l ajute să-și revină în cel mai scurt timp.

„Asta mi-a gătit soția mea, Ema. Și astea sunt legume la grătar, tot cu pilaf de ăsta, mi-a trimis aici supă de legume, very nice. Asta am primit acum: mămăligă cu brânză și smântănă. Și un iaurt, ceai fără zahăr, bineînțeles. Nu am televizor, am în schimb telefonul, am și laptopul ca să montez materialul, dacă mă simt bine”, a spus actorul într-un filmuleț postat în mediul online de zilele trecute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: