Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Viziru, pentru prima oară acasă la fratele său Augustin. Actorul trăiește în Germania acum

Lucian Viziru, pentru prima oară acasă la fratele său Augustin. Actorul trăiește în Germania acum

Imagini de colecție. Lucian Viziru a venit în România și a mers pentru prima oară în vizită la fratele său. Cum au reacționat copiii celor doi. Totul a fost filmat și publicat pe internet.

Lucian Viziru și Augustin din nou împreună în prag de sărăbători

Lucian Viziru este plecat de ani buni în Germania. În ultimii ani ambii frați și-au întemeiat o familie și au făcut copii. Se pare că Lucian Viziru abia acum a reușit să vină pentru prima oară în vizită șa fratele său Augustin. Cei doi nu au ratat momentul și au filmat totul și l-au publicat sub forma unui vlog pe youtube.

În vlog Augustin i-a făcut un tur al casei fratelui său având în vedere că e pentru prima oară când îl vizitează. Așa cum îi știm, Augustin și Lucian Viziru au început să se tachineze frățește. Vlogul pe care Lucian l-a postat pe pagina sa de Youtube a strâns peste 3.000 de vizualizări în doar două ore, iar oamenii s-au bucurat să îi vadă pe cei doi actori împreună din nou.

Vă iubim, familia Viziru; Sunteți minunați. Aveți o mamă frumoasă; Nu-i nimic pe lumea asta mai presus decât să fii alături de frățiorul tău și de nepoțică”, au fost doar o mică parte dintre comentariile internauților.

Lucian Viziru, o nouă viață în Germania

Lucian Viziru a ajuns să trăiască cea mai frumoasă poveste de iubire cu o fostă colegă de liceu. Aceasta i-a dăruit un băiețel, iar acum toți locuiesc în Germania. Lucian Viziru a mărturisit într-un interviu că își dorește ca fiul său să aibă o educație aleasă și că Germania este țara în care crede că îi poate oferi acest lucru. El a mai adăugat că îi este foarte dor de casă.

Acum mi s-a făcut mai dor că am stat mai mult pe acasă, dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că fiul meu vreau să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească. Pe de altă parte, nu e rău nici să faci ce te taie capul. Nu mai aveam ce să fac în România.

A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor. Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza. Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită.‘, a spus Lucian Viziru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: