Redactia.ro
Home » TV » Lucruri pe care nu le știai despre „Românii au talent”. Ce schimbări au avut loc de-a lungul anilor

Lucruri pe care nu le știai despre „Românii au talent”. Ce schimbări au avut loc de-a lungul anilor

GALERIE FOTO (5) Lucruri pe care nu le știai despre _Românii au talent_.

Lucruri pe care nu le știai despre „Românii au talent”. Cu siguranță românii așteptau cu nerăbdarea noul sezon al emisiunii „Românii au talent”. Astăzit se împlinesc 10 ani, de când, reality show-ul de la PRO TV a fost difuzat pentru prima dată în România. De-a lungul anilor, au avut loc multe schimbări în cadrul emisiunii, pe care, cel mai probabil, unii dintre noi le-am uitat.

Lucruri pe care nu le știai despre „Românii au talent”. Ce schimbări au avut loc de-a lungul anilor

Lucruri pe care nu le știai despre „Românii au talent”. Pe 18 februarie 2011, PRO tv-ul dădea lovitura în lumea mass media cu emisiunea „Românii au talent„.Proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, produs de compania britanică Simco Limited. Scopul proiectului de televiziune este de a găsi talente nemaiîntâlnite și deosebite.  Încă de la începutul emisiunii, cei care s-au ocupat întotdeauna de prezentarea show-ului au fost Pavel Bartoș și Smiley.  În ceea ce privește juriul, acesta s-a schimbat de-a lungul anilor, având în prezentarea lor mai multe vedete din România. În prezent, acesta este format din Florin Călinescu, Andra, Alexandra Dinu și Andi Moisescu.

De asemenea, cel care a avut cel mai faimos număr, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 euro. Prima emisiune Românii au talent a stabilit un record imens în domeniul emisiunilor de divertisment din România, iar peste 4 milioane de telespectatori au urmărit show-ul. În primul sezon, Andi, Mihai Petre și Andra au fost cei trei jurați care au decis soarta concurenților care merg în finală, alături de colegii lor Smiley și Pavel Bartoș, gazele show-ului. Câștigătorul primului sezon de la „Românii au Talent” a fost Adrian Țuțu, un tânăr din Focșani care canta rap.

 

În sezonul 2, PRO TV  a păstrat aceleași elemente din primul sezon. Mihai Petre s-a alăturat juraților de la Românii au Talent, în primele patru sezoane, după care s-a reîntors în sezoanele 9 și 10. „Așteptările mele legate de Românii au talent, sunt mari recunosc. Mă aștept să descopăr ceea ce poate nimeni în țara asta nu poate descoperi”, a spus Mihai Petre la începutul emisiunii.

Prima emisiune tv care a integrat mesajele fanilor din mediul online

Ulterior, în sezoanele 5-8 s-a alătura la masa juriului prezentatoarea Tv, Mihaela Rădulescu. Aceasta a avut de-a lungul emisiunii opinii ferme, dar și un umor aparte apreciat de telespectatori. De asemenea, în sezonul 5, Bebe Cotimanis a făcut parte din juriul emisiunii, după care în locul acestuia a venit în sezonul 6 actorul Florin Călinescu. Alexandra Dinu este noul jurat al emisiunii Românii au talent, în sezonul 11. „Poate de multe ori ne-am simțit captivi, dar talentul și curajul ne eliberează”, a fost mesajul actriței.

Primul Golden Buzz a fost dat în 2015, concurentului Ion Barbu, care a fost trimis direct în finală. În data de 7 martie 2014, emisiunea a făcut istorie în piața media din țară, înregistrând o audiență de 59.1 share. Totodată, „Românii au talent”, este prima emisiune tv care a integrat mesajele fanilor din mediul online și primul show de televiziune cu un digital host.  Mai mult, emisiunea prezentată de Pavel Bartoș și Smiley este cel mai iubit show din România, cu cel mai mare număr de fani din Social Media

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: