Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent, primeşte o avere de la Adrian Mutu. Ce pensie alimentară îi plăteşte lui Mario, deşi a împlinit 18 ani

Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent, primeşte o avere de la Adrian Mutu. Ce pensie alimentară îi plăteşte lui Mario, deşi a împlinit 18 ani

Alexandra Dinu

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă tumultuoasă și are patru copii din trei căsnicii diferite. Cel mai mare dintre băieții lui a împlinit recent 18 ani, dar fostul mare fotbalist tot trebuie să îi plătească pensie alimentară.

Cât primește lunar Alexandra Dinu de la Adrian Mutu, drept pensie alimentară

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți timp de trei ani și au divorțat în anul 2001. În urma relației lor a rezultat un băiat, pe nume Mario Mutu. Acum, acesta a împlinit vârsta de 18 ani, dar tatăl lui trebuie să îi plătească în continuare pensia alimentară, pentru că legea arată că tinerii trebuie susținuți în continuare de părinte, până la vârsta de 25 de ani, dacă acesta merge la studii.

În anul 2018, a avut loc un scandal în privința pensiei alimentare, pentru că Adrian Mutu nu o mai plătise de 4 ani. Atunci, Alexandra Dinu s-a văzut nevoită să acționeze în instanță, pentru a putea recupera drepturile fiului său, Mario. Suma care era vehiculată la acel moment era de 140.000 de euro. Briliantul a motivat că nu a mai plătit pensia alimentară pentru că nu a mai avut suficiente fonduri. Lunar, Adrian Mutu le plătește copiilor săi circa 2.000 de euro.

Adrian Mutu, patru copii cu trei femei diferite

Adrian Mutu a avut un trecut amoros picant și a fost căsătorit de trei ori, cu trei femei. Acestea i-au dăruit patru copii. Prima dintre nevestele sale a fost Alexandra Dinu. Apoi, ei s-au despărțit din cauza infidelităților și Mutu s-a căsătorit cu Consuelo Gomez. Acum, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra.

„Se mândrește mereu cu faptul că are două fete și doi băieți. Vorbește aproape zilnic cu fetele și merge să le vadă ori de câte ori are ocazia. Își trimit poze, se sfătuiesc, sunt apropiați. Despre Mutu se poate spune orice, dar nu că nu este un tată bun pentru copiii săi. Îi iubește ca pe ochii din cap” au mărturisit apropiații lui Adrian Mutu.

Legătura nebănuită dintre Alexandra Dinu și Florin Călinescu

Așa cum vă spuneam, Florin Călinescu a fost cel care a „divorțat-o” pe Alexandra Dinu de Adi Mutu. Nu direct, ci indirect, printr-o…premoniție! Se întampla în anul 1999, atunci când Florin Calinescu prezenta Chestiunea Zilei la Pro TV. La un moment dat, acesta l-a avut ca invitat pe nimeni altul decât Adrian Mutu.

Aflat încă la Dinamo București la vremea respectivă, Adrian Mutu a avut parte, în direct, de o mare premoniție din partea lui Florin Călinescu. Acesta a prezis că Mutu se va transfera la Inter Milano și chiar a avut dreptate. Cu toate acestea, Călinescu l-a și avertizat pe briliant cu privire la femeile frumoase, din Italia. Iar soarta a făcut în așa fel încțt Adrian Mutu să se îndrăgostească, pe rând, de Martina Stella și Aida Yespica. „Ai grijă cu italiencele, acolo” i-a spus Călinescu, lui Adi Mutu. Deși probabil nu a crezut nicio secundă în spusele lui, fix așa a și făcut, doar că, invers…nu a avut grijă!

Proorocia lui Florin Călinescu s-a adeverit în momentul în care Alexandra Dinu a aflat din presa italiană că Adrian Mutu avusese legături amoroase cu mai multe femei cunoscute și s-au despărțit după numai 2 ani de căsnicie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: