Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent, primeşte o avere de la Adrian Mutu. Ce pensie alimentară îi plăteşte lui Mario, deşi a împlinit 18 ani

Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent, primeşte o avere de la Adrian Mutu. Ce pensie alimentară îi plăteşte lui Mario, deşi a împlinit 18 ani

Alexandra Dinu

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă tumultuoasă și are patru copii din trei căsnicii diferite. Cel mai mare dintre băieții lui a împlinit recent 18 ani, dar fostul mare fotbalist tot trebuie să îi plătească pensie alimentară.

Cât primește lunar Alexandra Dinu de la Adrian Mutu, drept pensie alimentară

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți timp de trei ani și au divorțat în anul 2001. În urma relației lor a rezultat un băiat, pe nume Mario Mutu. Acum, acesta a împlinit vârsta de 18 ani, dar tatăl lui trebuie să îi plătească în continuare pensia alimentară, pentru că legea arată că tinerii trebuie susținuți în continuare de părinte, până la vârsta de 25 de ani, dacă acesta merge la studii.

În anul 2018, a avut loc un scandal în privința pensiei alimentare, pentru că Adrian Mutu nu o mai plătise de 4 ani. Atunci, Alexandra Dinu s-a văzut nevoită să acționeze în instanță, pentru a putea recupera drepturile fiului său, Mario. Suma care era vehiculată la acel moment era de 140.000 de euro. Briliantul a motivat că nu a mai plătit pensia alimentară pentru că nu a mai avut suficiente fonduri. Lunar, Adrian Mutu le plătește copiilor săi circa 2.000 de euro.

Adrian Mutu, patru copii cu trei femei diferite

Adrian Mutu a avut un trecut amoros picant și a fost căsătorit de trei ori, cu trei femei. Acestea i-au dăruit patru copii. Prima dintre nevestele sale a fost Alexandra Dinu. Apoi, ei s-au despărțit din cauza infidelităților și Mutu s-a căsătorit cu Consuelo Gomez. Acum, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra.

„Se mândrește mereu cu faptul că are două fete și doi băieți. Vorbește aproape zilnic cu fetele și merge să le vadă ori de câte ori are ocazia. Își trimit poze, se sfătuiesc, sunt apropiați. Despre Mutu se poate spune orice, dar nu că nu este un tată bun pentru copiii săi. Îi iubește ca pe ochii din cap” au mărturisit apropiații lui Adrian Mutu.

 

Loading...