Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu Alexandra Dinu și fiul ei, în această perioadă. Fosta soție a lui Adi Mutu e schimbată total

Ce se întâmplă cu Alexandra Dinu și fiul ei, în această perioadă. Fosta soție a lui Adi Mutu e schimbată total

GALERIE FOTO (6) alexandra dinu, Adrian Mutu, viata in SUA

Alexandra Dinu trăiește visul american. Fosta soție a lui Adrian Mutu s-a mutat de aproape 5 ani în SUA, pentru a-i fi alături iubitului ei, actorul şi producătorul de film Jeffrey Greenstein.

Alexandra Dinu și-a găsit liniștea după mulți ani de la divorțul de celebrul forbalist. În 2001, nunta Alexandrei cu Adrian Mutu a fost evenimentul anului. Naș le-a fost Gică Hagi. Apoi, s-a născut fiul lor Mario.

După doar trei ani nimeni nu se aștepta ca cei doi să divorțeze. La acel momen s-a spus că principalul motiv ar fi fost gelozia lui Mutu. Discuțiile au început după ce frumoasa blondină a fost văzută la un eveniment în compania celebrului schior Alberto Tomba. Italianul ar fi încercat să o seducă. În acea perioadă, Alexandra își începuse și cariera în televiziune, fiind invitată la diverse evenimente. Aporpiații lui Mutu au dezvăluit că acesta își dorea o “femeie de casă”. Și-au spus adio, iar apoi s-au judecat mai mulți ani pentru pensia alimentară. După acel episod, Alexandra Dinu s-a mutat definitiv în Italia, împreună cu Mario.

Cum s-a schimbat fosta soție a lui Adrian Mutu

Alexandra Dinu a locuit 16 ani în Italia. A trăit împreună cu fiul ei o viață liniștită și nu i-a lipsit nimic. În 2012 a apărut la brațul actorului Luca Bastianello, alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire. Blondina spunea că au pus la punct și detaliile pentru nuntă. Nu a fost să fie, iar la începutul anului 2013 s-au despărțit. Acum însă, Alexandra și-a găsit liniștea lângă un celebru actor și producător de la Hollywood, Jeffrey Greenstein.

Pentru a-i fi alături Alexandra a decis să se mute peste ocean.

“Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, am lucrat acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario. Băiatul meu e bărbat. Oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu. Este cel mai mândru”, declara blondina în 2018.

Alexandra nu a renunțat niciodată la dragostea ei pentru televiziune și a fost implicată în mai multe proiecte. A jucat în filmele ”Bullet Head” ( Capcană mortală), cu Adrien Brody, ”Final Score”, alături de Dave Bautista şi Pierce Brosnan sau ”211” unde rolul principal a fost jucat de Nicolas Cage.

”Am plecat din România în urmă cu mult timp. Îmi lipsește acasă. În Italia am stat 16 ani. În America mă adaptez mai greu. E o diferență foarte mare culturală, e altceva. Nu cred că ajungi să te simți vreodată acasă acolo. Îmi lipsește familia, îmi lipsesc prietenii, mâncarea. … Trăiesc din filme. Onorariile actorilor sunt foarte mari, nu e chiar cazul meu. În America stau cu partenerul meu și cu Mario”, spunea Alexandra Dinu, în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: