Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Cum arată Consuelo Matos la vârsta de 46 de ani

Incredibil! Cum arată Consuelo Matos la vârsta de 46 de ani

GALERIE FOTO (5) Incredibil! Cum arată Consuelo Matos la vârsta de 46 de ani

Cum arată Consuelo Matos. Consuelo Matos a rămas mamă singură după ce în urmă cu șapte ani a divorțat de Adrian Mutu. Deși aceasta are două fete, pe care trebuie să le crească singură, Consuelo se descurcă excelent și arată incredibil de bine.

Incredibil! Cum arată Consuelo Matos la vârsta de 46 de ani

La șapte ani de la divorțul de marele fotbalist, Adrian Mutu, Consuelo Matos a devenit o mamă singură, care își crește cele două fiice foarte frumos. În urmă cu doi ani, Consuelo și-a deschis o agenție imobiliară, care se ocupă cu vânzarea unor proprietăți aflate pe malul Mării Caribelor. Bruneta se ocupă cu vânzarea caselor de vacanță al căror preț este de minimum 1 milion de dolari. Pe lângă afacerile bănoase, nu putem să nu observăm faptul căla vârsta de 46 de ani, bruneta dominicană arată superb. În urma unui sondaj realizat de site-ul Gosvip.ro în anul 2009, Consuelo Matos a fost votată cea mai sexy soție de jucător.

Adrian Mutu și Consuelo Matos au două fetițe

Jucătorul Adrian Mutu și Consuelo Matos s-au căsătorit în 2005, iar după opt ani de căsnicie, cei doi au hotărât să pună punct căsniciei. Chiar dacă păreau îndrăgostiți, se pare că lucruile nu au mai mers între cei doi. Dar cu toate acestea, cei doi au împreună două fetițe drăgălașe, Adriana în vârsta de 12 ani și Maya, de 10 ani. Adrian Mutu nu a rezistat prea mult singur,acesta găsindu-și sufletul pereche, alături de care și-a refăcut viața. Pe parcursul a 18 ani, Adrian Mutu, a fost căsătorit de trei ori, cu Alexandra Dinu, Consuelo Matos și Sandra Bachici. Alexandra Dinu și Sandra i-au dăruit Briliantului doi baieți, Tiago și Mario. în timp ce bruneta dominicană i-a dăruit două fetițe.

Fetele lui Consuelo cu Adrian Mutu se înțeleg foarte bine cu actuala soție a tatălui lor. Cele două fete se întâlnesc des cu Sandra în timpul vacanțelor.

Citeste si:Accident grav în județul Neamț. Doi morți și trei răniți

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: