Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Adrian Mutu se iubește cu o româncă. Cine e cea care i-a furat inima lui Mario

Fiul lui Adrian Mutu se iubește cu o româncă. Cine e cea care i-a furat inima lui Mario

GALERIE FOTO (4) Fiul lui mutu are iubita

Mario Mutu este acum major, iar tatăl său i-a dat liber la cuceriri. Băiatul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu se iubește cu o româncă splendidă. Adolescentul locuiește în America împreună cu mama sa, dar tot o tânără de pe plaiurile mioritice i-a furat inima.

Cine este frumoasa cu care se iubește Mario Mutu

Fiul lui Mutu a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu iubita pe conturile de socializare. Fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu nu se mai fereşte şi a dezvăluit că este într-o relaţie, este îndrăgostit de o frumoasă româncă. Da, să nu credeţi că tânărul a ales o americană, a venit în ţara natală a părinţilor săi şi a cucerit o tânără superbă, delicată, cu trăsături speciale.

Mario Mutu a postat o imagine pe contul personal de Instagram în care îți strânge iubita în brațe. Tânărul o sărută cu patos pe fată, mai mult o numește “Viața mea”. Din acțiunile băiatului se poate înțelge că nu este doar o relație pasageră și are sentimente reale pentru tânără.

Ce mesaj a postat Adrian Mutu de ziua lui Mario

Fotbalistul a transmis în mediul online un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului său cel mare.

„La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!”

Tânărul nu apare des în lumina reflectoarelor, nu a apărut niciodată în vreo emisiune de socializare, dar apare des pe reţelele de socializare. Acolo am remarcat că Mario Mutu are prieteni în România, printre care şi unul dintre fiii lui Cristi Borcea. Adolescenţii merg împreună în oraş, chiar petrec şi în cluburi, pare că au o relaţie de prietenie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: