Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia despre care aproape nimeni nu știe că are un copil cu Cristi Borcea. Unde se află acum fetița lor

Cine este femeia despre care aproape nimeni nu știe că are un copil cu Cristi Borcea. Unde se află acum fetița lor

GALERIE FOTO (7) Cristi Borcea

La sfârșitul anului 2019, Cristi Borcea a fost eliberat condiționat după ce a executat cinci ani de închisoare. Afaceristul a revenit alături de Valentina Pelinel și de cei trei copii pe care îi iau împreună.

Cu toate, aste Cristi Borcea a dorit să-și vadă toți copiii, și la scurt timp s-a întâlnit cu ceilalți copii pe care îi are cu alte femei.

Cine este femeia despre care aproape nimeni nu știe că are un copil cu Cristi Borcea

Cristi Borcea a devenit un sex simbol în rândul femeilor din România după ce acesta a făcut 9 copii cu patru femei. Cel mai puțin s-a vorbit despre relația pe care afaceristul a avut-o cu avocata Simona Voiculescu.

Cei doi s-au cunoscut înainte de a trăi o poveste de dragoste cu Valentina Pelinel. Borcea și avocata au avut o relație în 2008, iar în urma iubirii lor, s-a născut o fetiță, pe nume Andreina Carolyn Christine, aceasta având în prezent 13 ani.

Cristi Borcea și femeile din viața lui

Prima soție a afaceristului a fost Mihaela Borcea, cu care acesta a deschis toate afacerile, drept urmare în momentul în care a intrat în închisoare, Cristi și-a lăsat afacerile în mâinile fostei soții.

Cei doi au împreună trei copii, Patrick, Angelo și Melissa, iar după o căsnicie de aproape 20 de ani, cei doi s-au despărțit.

După despărțirea de Mihaela, Cristi a avut o relație de scurtă durată cu avocata Simona Voiculescu, cu care o fată. Ulterior, fostul acționar de la Dinamo s-a căsătorit cu Alina Vidican, cu care are doi copii, Alex și Gloria.

Se pare că nici această căsnicie nu a durat prea mult, iar în timpul executării pedepsei la închisoare, Borcea s-a cuplat cu Valentina Pelinel, cu care are trei copii, Milan, Indira și Rania.

Cristi Borcea se pare că s-a plictisit de viața de burlac, acesta luându-și în serios rolul de tată și soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: