Redactia.ro
Home » Monden » Lui Mihai Trăistariu i-au fost vandalizat camerele de hotel din Năvodari: „Pur și simplu niște copchii dintr-un sat, care nu au văzut în viața lor vreo lenjerie !”

Lui Mihai Trăistariu i-au fost vandalizat camerele de hotel din Năvodari: „Pur și simplu niște copchii dintr-un sat, care nu au văzut în viața lor vreo lenjerie !”

GALERIE FOTO (5)

Mihai Trăistariua trecut prin clipe groaznice la Năvodari unde i-au fost vandalizate de către niște tineri suceveni, camerele din hotelul în care a cumpărat șase garsoniere cu scopul de a le închiria.

Mihai Trăistariu, clipe groaznice

Cântărețul deține șase garsoniere într-un imobil la malul mării în stațiunea de vacanță Năvodari. Garsonierele i-au adus profit în timpul pandemiei, deoarece nu a mai avut parte de evenimente la fel ca altădată.

Artistul era gata să alerteze Poliția, dar, de frică, tinerii s-au întors să-și recunoască vina. După recentul incident, cântărețul ia măsuri și pune pază la hotel!

Jefuitorii au fugit cu lenjeriile de pat, prosoapele și chiar cu uscătorul de păr

Artistul a închiriat garsonierele prin Booking unor tineri din Suceava care le-au vandalizat pe timpul șederii. . Aparent jefuitorii au fugit cu lenjeriile de pat, prosoapele și chiar cu uscătorul de păr din camerele acestuia.

„Eu am simțit că ceva e în neregulă pentru că și-au făcut cazarea pe Booking. Acolo au și număr de telefon și eu le-am dat locația pe WhatsApp, tot ce trebuie. Le-am dat niște poze cu descrierea apartamentului. Am văzut că au dat doar seen (văzut)! Nu au zis nimic! Zic: ce tâmpiți!

I-am văzut când au venit, eram aproape, dar nu m-am dus la ei că au plătit pe Booking și am zis să-i las în pace că poate vor să fie mai independenți așa. Erau cu două microbuze, 20 de hăndrălăi din ăștia.

Eu am simțit că ceva e în neregulă și am și trecut și pe acolo într-o zi și am văzut că au lăsat cheile în cufărul de pe hol, au dormit cu ușile deschise ca la hotel. Ei și-au imaginat că nu sunt apartamente, că e un hotel și că se stă cu ușa deschisă.

Se vedea că sunt cumva de la țară și nu au stat pe la hoteluri. Când au plecat dimineața mi-a zis camerista: vedeți că lipsesc o grămadă de lucruri. Am făcut imediat un inventar și mi-a zis că lipsesc șase lenjerii, prosoape 11. Am înlemnit. Feohn-ul …ei le-au luat direct, nici nu le-au folosit, asta e mai măgărie. Au dormit direct pe alea fără să-și pună lenjerii! Au luat acasă așa setul complet, sigilat, cum ar veni. Doar era de la spălătorie adus”, a povestit artistul, pentru cei de la Click!

Mihai Trăistariu „Furtul se plătește cu pușcărie!”

Acesta era pregătit cu imaginile de pe camerele de luat vederi să meargă la Poliție să-i denunțe pe tineri.

„Le-am dat un mesaj pe WhatsApp că-i bag în pușcărie, că am chemat Poliția! Le-am luat de pe camere chipurile, că au trecut prin fața camerelor de luat vederi. Le-am zis că fiecare dintre ei vor fi chemați la proces și o să facă pușcărie. Furtul se plătește cu pușcărie.

După cinci minute am primit mesaj că: hai că ne întoarcem. S-au întors din drum! Au venit cu microbuzul înapoi, erau din Suceava. Am înțelees că erau la nu știu ce festival chemați ca să monteze scena, garduri pe la cluburi.

Pur și simplu niște copchii dintr-un sat, care nu au văzut în viața lor vreo lenjerie și le-au luat să se ducă și ei acasă cu ceva! Amintire! S-au întors și le-au adus pe toate în afară de o telecomandă, care ei zic că nu au luat-o, că s-a pierdut!”, a relatat solistul.

Mihai Trăistariu: „O să angajez paznici”

Acum, Mihai Trăistariu este decis să pună pază la hotel.

„O să angajez paznici că nu se mai poate. Chiar am pățit-o. Eu sunt un tip deschis de felul meu, merg pe încredere, dar uite că lumea nu-i așa.

În weekend-ul de 1 mai am totul plin, în cele patru zile am toate cele șase apartamente date. Până pe 3 mai eliberează toți”, a mai declarat artistul pentru aceeași sursă.

   Sursa foto: Click!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: