Redactia.ro
Home » Știri » Lumea cinematografiei și a modei, în doliu. Un celebru actor și model a murit

Lumea cinematografiei și a modei, în doliu. Un celebru actor și model a murit

Lumea filmului și a modei este în doliu după ce Renauld White, un actor și model cunoscut, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Cu o carieră remarcabilă care a durat zeci de ani, Renauld White a lăsat o amprentă profundă atât în industria modei, cât și în cinematografie.

Renauld White, un pionier în adevăratul sens al cuvântului

Renauld White a fost un pionier în domeniul modei, devenind unul dintre primele modele masculine afro-americane care au reușit să se impună pe podiumurile internaționale. Cariera sa a fost marcată de momente istorice, inclusiv apariția sa pe coperțile revistelor Essence și Ebony. În noiembrie 1979, Renauld a devenit primul model masculin afro-american și al doilea model masculin de culoare care a apărut pe coperta prestigioasei reviste GQ.

De-a lungul anilor, White a defilat pentru branduri și designeri renumiți precum Bill Blass, Calvin Klein, Donna Karan, Ralph Lauren și Dolce & Gabbana. Contribuțiile sale au deschis calea pentru multe modele de culoare și au ajutat la diversificarea industriei modei.

Ray Volant, fondatorul Bella Agency New York, a exprimat regretul profund al agenției pentru pierderea lui Renauld White.

“Am fost foarte onorați să îl reprezentăm pe Renauld la Bella Agency New York în ultimii 10 ani. Ne va lipsi cu adevărat în lumea modei, dar nu va fi uitat pentru toate momentele de pionierat pe care le-a realizat. Pasiunea și perseverența lui Renauld au fost o inspirație pentru mulți. El a ajutat modelele tinere să-și găsească locul în industrie. El a fost unic, a declarat Ray Volant, fondatorul Bella Agency, pentru CNN.

Designerul Jeffrey Banks, un vechi prieten al lui Renauld, a confirmat decesul pentru publicația Women’s Wear Daily, menționând că White se afla în îngrijire paliativă la spitalul Lenox Hill din New York City. Banks a adus un omagiu prietenului său pe pagina sa de Instagram, descriindu-l drept „cel mai drag prieten și coleg de muncă” și amintind de barierele pe care White le-a depășit în industria modei.

Renauld White a murit. Sursă foto: CNN
Renauld White a murit. Sursă foto: CNN

Roluri în film și televiziune

Pe lângă cariera sa de succes în modă, Renauld White a avut și o serie de apariții în producții de televiziune. A jucat timp de doi ani în serialul „The Guiding Light” și a avut roluri în „General Hospital” și „One Life to Live.” Aceste apariții au consolidat reputația sa de artist versatil, capabil să îmbine cariera de model cu cea de actor.

Renauld White s-a născut pe 1 februarie 1944 în Newark, New Jersey, fiul lui Maybelline Scott White și Robert White, Sr. A absolvit Westside High School și a locuit în East Orange, New Jersey. Viața sa personală a fost marcată de determinare și dedicare, calități care l-au ajutat să depășească numeroase obstacole și să devină un exemplu pentru mulți.

Renauld White a murit pe 26 iunie 2024. Înmormântarea va avea loc pe 12 iulie la Whigham Funeral Home din Newark, un moment în care familia, prietenii și colegii săi își vor putea lua rămas bun de la un om care a schimbat fața modei și a inspirat generații întregi.

Începuturile lui Renauld White și drumul spre succes

Începuturile lui Renauld White în modă nu au fost ușoare, dar talentul său incontestabil și munca asiduă i-au permis să își construiască o carieră impresionantă. A fost un model de perseverență și profesionalism, reușind să transforme fiecare provocare într-o oportunitate de creștere.

De-a lungul anilor, Renauld a fost nu doar un model de succes, ci și un mentor pentru tinerii aspiranți. A împărtășit din experiența sa și a oferit sfaturi valoroase celor care doreau să își croiască un drum în industria modei. Impactul său asupra comunității de modele a fost profund, iar contribuțiile sale au fost recunoscute și apreciate pe scară largă.

Aparițiile sale pe coperțile revistelor și în campaniile publicitare au redefinit standardele de frumusețe și au deschis calea pentru o reprezentare mai diversă în modă. Prin munca sa, Renauld a demonstrat că talentul și dedicarea pot depăși orice bariere, contribuind la schimbarea percepțiilor și la promovarea egalității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: