Redactia.ro
Home » Știri » Lumea muzicii populare românești este în doliu! Viorica Gălan Dumbravă s-a stins din viață

Lumea muzicii populare românești este în doliu! Viorica Gălan Dumbravă s-a stins din viață

Doliu în lumea muzicii populare românești. Încă o mare voce a acestei țări s-a stins din viață. Este vorba despre mare artistă Viorica Gălan Dumbravă. Interpreta de muzică populară avea 72 de ani.

A murit Viorica Gălan Dumbravă

Vestea tristă a zilei vine dinspre lumea muzicii populare românești. Mare aartistă Viorica Gălan Dumbravă a plecat în lumea de apoi la 72 de ani. Artiștii o plâng cu lacrimi fierbinți pe talentata cântăreață care s-a stins fulgerător din viață. Au curs mesajele de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Din păcate…a plecat dintre noi Doamna Viorica Galan Dumbravă în lumea fără dor… în care s-a regăsit cu iubitul ei, Alexandru Dumbravă”, a scris pe o rețea de socializare solistul Marius Zgâianu.

”Veșnică amintire om drag și blând”, a fost mesajul transmis de Cătălin Maximiuc, alături de un videoclip cu regretata artistă.

Viorica Gălan Dumbravă a avut o carieră impresionantă. Viorica Galan Dumbravă a avut colaborări importante cu ”Rapsozii Botoșannilor”, dar și cu Ansamblul ”Datina. Artista a fost cea care a condus și ansamblul folcloric ”Sălăceana” din Săcele și a înregistrat zeci de melodii în studiourile Radiodifuziunii Române.

Artista s-a infectat cu virusul ucigaș

Conform informațiilor apărute în presă, Viorica Gălan Dumbravă s-a infectat cu noul virus covid 19. Starea ei de sănătate s-a agravat considerabil, drept urmare a fost internată în Spitalul din Botoșani pentru a fi pe mâinile specialiștilor. Se pare că îndrăgita artistă a fost intubată și dusă pe secția ATI a spitalului, dar corpul ei a cedat.

În urmă cu 5 ani și soțul artistei a plecat spre ceruri, iar moartea acestuia a afectat-o profund pe marea cântăreață.