Redactia.ro
Home » Știri » Lumea presei, din nou îndoliată! Un jurnalist a murit la doar 40 de ani

Lumea presei, din nou îndoliată! Un jurnalist a murit la doar 40 de ani

Lumea presei este din nou îndoliată, după ce un jurnalist tânăr a plecat brusc din această lume. Avea doar 40 de ani, dar o carieră de succes în acest domeniu. Familia este îndurerată și nu poate trece peste această tragedie de nedescris.

A mai murit un jurnalist

După moartea regretatei Iulia Marin, aflăm că a mai plecat dintre noi un jurnalist din Suceava. Bărbatul de doar 40 de ani provenea din Suceava și s-a stins din viață în după-amiaza zilei de 20 Aprilie.

Ticu Dolenschi avea doi copii și era căsătorit. Întreaga familie este în stare de șoc de când bărbatul s-a stins, pentru că nimeni nu se aștepta la această tragedie. Anunțul trist a fost făcut chiar de către colegii săi de breaslă, care au numai amintiri plăcute cu regretatul om de presă. A fost devotat muncii sale, dar a iubit foarte mult și filosofia.

„TICU DOLENSCHI a făcut filosofie. De foarte multe ori, pe parcursul a sute şi sute de emisiuni TV realizate împreună, îi spuneam: «FILOSOFULE». Zâmbea şi îmi arată din spatele camerei de filmat un deget. Mijlociu. Sau îi mai spuneam «TRIKOAIE» (zicere venită de la un tricou de-al lui şi o glumă de-a mea cu un tricou, două…) sau «TRACTOR» (tot de la un tricou, verde şi preferat de el, cu un tractor imprimat)”, a spus unul dintre foștii lui colegi.

Videograful Ticu Dolenschi avea o carieră de ani buni, iar în ultimul timp colaborase cu NewsBucovina. Începuturile sale au fost la Televiziunea Plus Suceava, unde a avut parte de multe reușite.

Jurnaliștii își plâng colegul de breaslă

O mulțime de mesaje de adio au apărut pe rețelele de socializare după dispariția celebrului jurnalist. Și cei care nu l-au cunoscut au ținut să transmită condoleanțe familiei răpuse de durere.

„Şi au mai fost şi multe seri de bere (cu colegi şi mulți prieteni de nu mai încăpeam la mese în RAI Cafe), karaoke (îi plăcea muzica bună şi veche), apoi s-a îndrăgostit, nuntă, cumătrie… şi nu mai pot scrie că-mi dau lacrimile”, a scris unul dintre colegii jurnalistului.

„Foarte trist. Sincere condoleanțe familiei sale îndoliate și multă putere de la Dumnezeu să treacă peste acest eveniment dureros!”, „O doamne ce veste tristă, odihnă veșnică….condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre mesaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: