Redactia.ro
Home » Știri » Luminează-ți viața prin rugăciunea de iertare și curățare a păcatelor prin Sângele lui Hristos. Rostește-o în ziua de Paște și te vei apropia de Dumnezeu

Luminează-ți viața prin rugăciunea de iertare și curățare a păcatelor prin Sângele lui Hristos. Rostește-o în ziua de Paște și te vei apropia de Dumnezeu

Luminează-ți viața prin rugăciunea de iertare și curățare a păcatelor prin Sângele lui Hristos. Rostește-o în ziua de Paște și te vei apropia de Dumnezeu

Luminează-ți viața prin rugăciunea de iertare și curățare a păcatelor prin Sângele lui Hristos. Rostește-o în ziua de Paște și te vei apropia de Dumnezeu!

Cea mai puternică rugăciune de Paște

Aceasta este o rugăciune puternică pentru iertarea păcatelor, care se adresează lui Iisus Hristos ca Mântuitor și Vindecător. În această rugăciune, se face apel la compasiunea și milostivirea lui Hristos, care a plâns pentru Lazăr și care poate vindeca și tămădui sufletele noastre bolnave.

Rugăciunea pentru iertare și curățarea păcatelor prin Sângele lui Hristos și de înfruntare a patimilor și a diavolilor prin puterea lui Hristos pe Cruce. De asemenea, se face apel la îndurarea lui Hristos pentru a ne ridica din prăpastia pierzării și pentru a umple viața noastră cu lumina și strălucirea sa.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Care ai plâns pentru Lazăr și lacrimi de întristare și de milostivire ai vărsat pentru dânsul, primește lacrimile mele. Cu patimile Tale, vindecă patimile mele. Cu rănile Tale, tămăduiește rănile mele. Cu Sângele Tău, curățește sângele meu și amestecă în trupul meu mireasma trupului Tău cel de viață făcător. Fierea cu care vrăjmașii Te-au adăpat să îndulcească amărăciunea cu care potrivnicul m-a adăpat.

Trupul Tău întins pe Cruce să întindă către Tine mintea mea, cea trasă jos de diavoli. Capul Tău, pe care l-ai aplecat pe Cruce, să înalțe capul meu cel pălmuit de potrivnici. Preasfintele Tale mâini, pironite de cei fără de lege pe Cruce, să mă tragă spre Tine din prăpastia pierzării, precum a făgăduit preasfântă gura Ta. Fața Ta, cea batjocorită cu pălmuiri și cu scuipări, să umple de strălucire fața mea cea întinată în fărădelegi. Amin!”

Rostește rugăciunea Tatăl nostru în ziua de paște 

Una dintre cele mai cunoscute rugăciuni pentru iertarea păcatelor este Rugăciunea Tatăl nostru, pe care Isus a învățat-o pe discipolii săi. Această rugăciune este o cerere de iertare și de ajutor divin pentru a ne îndepărta de păcate și de a ne duce pe calea cea bună.

„Sfințească-se Numele Tău,

Vie împărăția Ta,

Facă-se voia Ta,

Precum în cer, așa și pe pământ.

Pâinea noastră cea de toate zilele,

Dă-ne-o nouă astăzi,

Și ne iartă nouă greșelile noastre,

Precum și noi iertăm greșiților noștri.

Și nu ne duce pe noi în ispită,

Ci ne izbăvește de cel rău.

Căci a Ta este împărăția,

Puterea și slava,

În vecii vecilor. Amin.

Această rugăciune este o chemare la Tatăl Ceresc și o recunoaștere a puterii, a sfințeniei și a voinței Sale”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: