Redactia.ro
Home » Horoscop » Luna noua in Leu 8.8.2021 ora 16:50. Ce schimbari anunță astrele

Luna noua in Leu 8.8.2021 ora 16:50. Ce schimbari anunță astrele

Zodia care trage toate sforile! Lacrimi amare pentru cei din jurul lor

Daca putem vorbi de un restart in viata, acesta este momentul: dupa ce furtuna a inlaturat ce nu ne mai era de folos, Soarele rasare si se arata zorii unui nou inceput. Este cazul sa dam tot ce este mai bun in noi, sa revarsam creativitatea peste tot, ca sa putem contura lumea si mediul pe care ni-l dorim.

Este momentul sa credem cu pasiune in tot ceeace facem si sa ne apucam de treaba, dar nu demonstrativ, pentru a-i impresiona pe ceilalti ci pur si simplu pentru a ne impune propriile amprente in jurul nostru. Este momentul sa preluam controlul asupra noastra si a evenimentelor pe care dorim sa le generam in jurul nostru.

Ne regasim in identitatea spirituala cu toate formele vietii, aflate pe diferite niveluri de evolutie si coexistam impreuna cu constiinta faptului ca viata este cu atat mai frumoasa cu cat imbraca forme mai felurite si mai colorate. Incepem sa distingem nuantele si formele in diverse moduri si ne simtim extrem de protejati atat de catre ceilalti cat si de normele ce ni se impun. Exagerarile, chiar daca vorbim de protectie, nu sunt intotdeauna binevenite, asa cum nici un parinte prea grijuliu nu este de suportat.

Este bine de stiut ca doar fiecare, prin autodisciplinare si stapanire de sine si tinandu-si in frau instinctele primare, poate ajunge sa nu mai repete greseli, greseli la care suntem supusi iar si iar, ca intr-un carusel ce se invarte mereu. Este momentul sa decizi daca vrei sa repeti la infinit situatiile, invartindu-te in cerc, sau vrei sa decizi sa iesi din el si sa incepi o noua viata, cladita pe adevar. Momentul ascensiunii a sosit si asteapta sa te alaturi si sa te minunezi de propriile tale forte si puterea pe care o ai de a transforma totul in jurul tau.

Citeste si:

Horoscop luna august 2021, prezentat de Adina Binder. Urmează o lună plină de schimbări pe toate planurile

Puteti lua legatura cu Astrologul Adina Binder  la Tel. 0744373909; email binderadina@yahoo.com

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini