Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop luna august 2021, prezentat de Adina Binder. Urmează o lună plină de schimbări pe toate planurile

Horoscop luna august 2021, prezentat de Adina Binder. Urmează o lună plină de schimbări pe toate planurile

Horoscop 24 iunie 2021. Zodiile care trebuie să aibă mare grijă astăzi

Pe parcursul lunii august Soarele si Mercur se plimba prin zodia Leu si Fecioara. Mercur schimba semnul pe data de 11 august iar Soarele pe 22 august. Marte se afla pe tot parcursul lunii august in zodia Fecioarei, in opozitie cu Neptun din Pesti, iar Venus se muta din Fecioara in Balanta pe 16 august.

 

Berbec

Este posibil sa te alimentezi cu idealuri ce nu prea pot fi atinse si sa te consumi inutil, lucru care poate conduce la o schimbare neasteptata in sectorul financiar. Ar fi bine sa iti stabilesti niste proiecte realizabile, foarte bine puse la punct.

 

Taur

Schimbarea personalitatii tale te poate conduce sa vezi viata mai frumos, sa te adaptezi mai bine la noile cerinte si sa pui mai mult accent pe viata de familie, pe timpul petrecut in camin, decat pe munca asidua la care esti supus in cariera.

 

Gemeni

Esti orientat mai mult pe a calatori si nu prea iti vine sa mai stai pe acasa, unde vezi deja prea multe detalii ce iti creeaza un disconfort. In privinta carierei lucrurile sunt putin incerte, asa ca simti nevoia unei evadari si concediul ar fi binevenit.

 

Rac

Nu prea poti sa iti faci proiecte de viitor, asa incat te multumesti cu persoane pe care ai ocazia sa le cunosti si cu care poti trai clipe frumoase. Te apasa relatia cu partenera/ul de viata si poti avea neplaceri din cauza cheltuielilor necugetate pe care aceasta/acesta le face.

 

Leu

Accentul il pui in principal pe tine si esti in stare sa cheltui ceva mai mult luna aceasta pentru propriile tale placeri in primul rand si pentru partener/a in al doilea rand. Posibil sa iti schimbi locul de munca pe neasteptate.

 

Fecioara

E posibil sa intri in niste relatii ciudate, cu parteneri cu preocupari artistice sau cu vicii. Sanatatea ta incepe sa te preocupe chiar mai mult decat de obicei si este posibil sa incerci tot felul de diete.

 

Balanta

Este o luna in care poti sa ai relatii secrete cu persoane care te atrag peste masura si carora nu le poti spune ‘nu”. Ai o agenda foarte incarcata si ai o gramada de planuri pe care vrei sa le realizezi, dar si obligatii in legatura cu copiii.

 

Scorpion

Relatia cu partenerul de viata poate suferi schimbari bruste. Ai o gramada de lucruri de realizat si esti atrás de prieteni si de grupuri cu care vrei sa interactionezi mai mult. Posibil sa iti schimbi resedinta. Nu este indicat acum sa consulti un medic, deoarece ar putea constata un diagnostic eronat.

 

Sagetator

Este posibil sa simti ca nu ai rabdare cu cei din jurul tau, sau ca nu mai poti sa asculti de sfaturile lor. In familie ti se ascund niste secrete pe care tare ai vrea sa le afli. Exista un pericol de inundatie in casa.

 

Capricon

Sectorul financiar te preocupa mai mult decat oricand si poti intra in contact cu persoane dubioase. Poti descoperi ca ceeace iti facea placere pana acum, nu te mai pasioneaza si ai vrea sa incepi lucruri noi. Te orientezi catre partenere/i ce iti pot aduce plusvaloare.

 

Varsator

Partenera/ul de viata e mai schimbatoare/schimbator si mai capricios/capricioasa ca oricand, dandu-ti o dorinta de eliberare, de a pleca de acasa. Totusi ai o stare de oboseala generala, care nu te lasa sa te aventurezi, iar riscul de accidentari este crescut.

 

Pesti

Esti in elementul tau, intr-o stare visatoare in viata de zi cu zi, dar visele incepi sa ti le pui in ordine. Pericolul de accidente la drumuri scurte ar trebui sa te tina pe loc, mai ales ca nu ai cum sa te plictisesti cu partenerul/a de viata, care este deosebit de inventiv/a.

Puteti lua legatura cu Astrologul Adina Binder  la Tel. 0744373909; email binderadina@yahoo.com

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: