Redactia.ro
Home » Monden » Lupta continuă și după Survivor! Iancu Sterp l-a provocat pe Zanni în ring

Lupta continuă și după Survivor! Iancu Sterp l-a provocat pe Zanni în ring

Un nou scandal zguduie lumea mondenă din România, avându-i în centrul atenției pe Iancu Sterp și Zanni. Fostul războinic și câștigătorul emisiunii Survivor All Stars sunt implicați într-o dispută aprinsă, care a atins apogeul în emisiunea lui Cătălin Măruță. Iancu Sterp a lansat acuzații grave la adresa lui Zanni și a producției competiției, susținând că rivalul său a trișat pentru a câștiga marele premiu. În plus, tensiunile au escaladat la nivelul unei posibile confruntări în gala RXF, o idee pe care Zanni a acceptat-o fără ezitare.

Acuzațiile lui Iancu Sterp: Zanni și producția Survivor sub focul criticilor

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, și-a exprimat public nemulțumirea față de rezultatul competiției Survivor All Stars. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Iancu a acuzat că Zanni a trișat pentru a câștiga trofeul și premiul cel mare. De asemenea, el a criticat producția emisiunii pentru eliminarea Ștefaniei Ștefan, sugerând că deciziile au fost manipulate pentru a favoriza anumite persoane.

Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. – să intre cu Zanni în cușcă), el l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește (n.r. – să intre cu el în cușcă), sinucidere curată”, a spus Iancu Sterp, în emisiunea lui Măruță.

Iancu a adus în discuție și galele RXF, unde el a avut mai multe meciuri, reamintind victoriile și înfrângerile sale. În acest context, el a afirmat că o luptă împotriva lui Zanni ar fi „sinucidere curată”, subliniind diferențele de pregătire fizică dintre ei.

Zanni răspunde acuzațiilor și acceptă provocarea

Zanni, cunoscut pentru personalitatea sa puternică și spiritul competitiv, nu a rămas indiferent la acuzațiile lui Iancu Sterp. În emisiunea lui Cătălin Măruță, Zanni a declarat că Iancu nu ar fi meritat să câștige trofeul Survivor, acuzându-l că s-a ascuns în spatele echipei sale și nu a demonstrat adevăratul spirit de lider.

Foarte mișto și TJ numai că cu el am avut o răceală pe care nu am înțeles-o și nici nu mai vreau. Acum ne-am împăcat, dar nu vreau să mai zic nimic. Iancu nu, niciodată (n.r. nu ar fi meritat să câștige), el s-a ascuns în spatele Războinicilor. Eu dacă sunt lider la Faimoși, nu puteam să mă ascund în spatele lor și să-i las pe ei să lupte și eu să zâmbesc din spate. Mereu m-am pus în fața lor, i-am protejat, ceea ce Iancu nu a făcut. El a zâmbit când Maria Chițu a plecat, la Ștefania Ștefan la fel. Păi dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum pot eu să te iau drept adversar adevărat?”, a spus Zanni, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În replică, Zanni a acceptat provocarea lui Iancu Sterp pentru o confruntare în gala RXF, anunțând acest lucru pe rețelele de socializare. „Accept provocarea!”, a răspuns Zanni, demonstrându-și astfel dorința de a-și dovedi superioritatea nu doar în competiții televizate, ci și în ringul de lupte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: