Redactia.ro
Home » Știri » „M-a înghesuit un pic cu o cutie din carton, în lift”. Cum a rămas o bătrână de 69 de ani fără 25.000 de lei, ziua în amiaza mare

„M-a înghesuit un pic cu o cutie din carton, în lift”. Cum a rămas o bătrână de 69 de ani fără 25.000 de lei, ziua în amiaza mare

O femeie în vârstă de 43 de ani a ajuns în spatele gratiilor, după ce a furat 25.000 de lei de la o bătrână, în vârstă de 69 de ani. Totul s-a petrecut, chiar în liftul blocului unde locuia femeia. Suspecta ar fi fost ajutată de către o prietenă pentru a o jefui. Iată toate detaliile! 

Pensionară din București, jefuită de două femei în lift

Prejudiciul femeii a fost recuperat în totalitate, iar cercetările în acest caz au fost declanşate luni, 25 iulie. Polițiștii de la Secţia 8 de Poliție au fost sesizați de o persoană că, în timp ce se afla în liftul blocului, două necunoscute i-au furat din geantă 25.000 de lei.

„Au intrat cu mine în lift. M-a înghesuit un pic cu o cutie din carton. Eu i-am spus: Dar de ce nu aşteptaţi? Timp în care gata, mi-au luat banii. Cutia aceea o masca pe individa asta care trebuia să îmi ia banii”, a declarat femeia potrivit observatornews.ro

Polițiștii au făcut rapid cercetări

Polițiștii au aflat că, în ziua de 25 iulie, vătămata a efectuat mai multe retrageri  de la o unitate bancară din Sectorul 2 al Capitalei:

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată ar fi fost săvârşită de către două femei, de 43, respectiv 44 de ani. În fapt, în dimineaţa de 25 iulie, persoana vătămată a efectuat mai multe retrageri în valoare totală de 25.000 lei de la o unitate bancară din Sectorul 2. Din cercetări, s-a stabilit că aceasta ar fi fost urmărită de către cele două femei, atât în incinta unităţii bancare, cât şi după retragerea banilor, iar când a ajuns în liftul blocului una dintre bănuite i-ar fi acoperit geanta, iar cealaltă i-ar fi sustras suma de 25.000 lei”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Suspecta a fost reținută de oamenii legii

În cursul zilei de joi, 4 august, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Bucureşti. Astfel, a fost condusă la audieri femeia de 43 de ani, cea care ar fi furat suma de bani din poșeta femeii.

„Femeia de 43 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracţională, a fost reţinută, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere legală. Prejudiciul a fost recuperat în integralitate”, a informat Poliţia Capitalei.

Sursa foto: digi24.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: