Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Hoții ar fi acționat la pont: „Mi-au luat căruciorul…”

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Hoții ar fi acționat la pont: „Mi-au luat căruciorul…”

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Hoții ar fi acționat la pont: „Mi-au luat cărucioru...”

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma, iar hoții ar fi acționat la pont. Iată detaliile!

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma

Nenorocire pentru actrița și modelul Madalina Ghenea. Aceasta a fost victima unui furt pe aeroportul Fiumicino, unde i s-a furat căruciorul cu bijuterii și obiecte de valoare.

Mădălina Ghenea a povestit că a fost jefuită la Fiumicino. Evenimentele au avut loc în aeroport, duminică seară, 11 decembrie. După cum relatează Il Messaggero, actrița și modelul român în vârstă de 35 de ani susține că cel care a comis jaful îi cunoștea bine mișcările și era la curent cu sosirea ei la Roma, astfel că în spatele furtului nu a fost nimic întâmplător. Ghenea a explicat:

„Mi-au luat căruciorul, înăuntru erau bijuteriile mele prețioase și obiectele de valoare”.

Imediat după furt, Ghenea s-a adresat poliției de la aeroport, care i-a preluat plângerea și a investigat incidentul, încercând să depisteze identitatea hoților.

În valiza furată de Mădălina Ghenea se aflau bijuterii prețioase

Mădălina Ghenea a aterizat la Roma la sfârșitul săptămânii trecute, fiind invitată în capitală pentru a primi un premiu pentru întreaga carieră în cadrul Magnifica Awards Roma, organizat de Tiziana Zampieri.

Așa că a făcut o escală în oraș pentru a ridica prestigiosul premiu din Arabia Saudită, după o slujbă la Riad. Ghenea a avut un zbor fără incidente, ca de obicei și-a înregistrat bagajele, dar la sosire nu le-a mai găsit. Potrivit celor aflate până acum, una sau mai multe persoane au profitat de călătoria ei pentru a-i sustrage una dintre valize, chiar cea în care actrița transporta bijuteriile prețioase ale unui cunoscut brand de lux. Nu numai atât, înăuntru se aflau și alte obiecte de valoare, toate pierdute. Apoi au dispărut.

Ancheta continuă, agenții au obținut imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la aeroport, care i-ar fi putut imortaliza pe infractorii care au fugit. După cum explică actrița, nu ar fi prima dată când este victima unui furt, dar au existat mai multe incidente în trecut.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: